Kırıkkale’nin markası ‘Kırıkkale Büyük Anadoluspor’

Kırıkkale’nin markası ‘Kırıkkale Büyük Anadoluspor’
Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulübü Basın Sözcüsü Ragıp Cihat Mencet, Kırıkkalespor’un 3. Lige yükselmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mencet Kırıkkale’nin en önemli markasının Kırıkkalespor olduğunu dile getirdi.

“PROFESYONEL LİGE ÇIKMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”
Kırıkkalespor’un artık profesyonel bir ligde mücadele ettiğini belirten Mencet yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yıllardır uğraş̧ verdiğimiz profesyonel lige bu sene başta Sayın Valimiz Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak, MKE Genel Müdürü̈ Yasin Akdere, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP’li Belediye Başkanlarımız ve taraftarımızın hem maddi hem de manevi destekleri ile çıkmış olmanın gururunu yaşıyoruz.”

OMUZ OMUZA YÜRÜMEYE DAVET EDİYORUM
“Artık profesyonel ligdeyiz. Şehrimizin ileri gelenlerinden takımımıza destek olmasını beklemiyoruz, artık bunu istiyoruz. Artık şehir olduğumuzun farkına varalım. Şehrimizin tek ortak paydası Kırıkkalespor’a sahip çıkalım. Bu şehirde ticaret yapan iş insanı da, bu şehirde siyaset yapan siyasetçi de, bu şehirde sivil toplum kuruluşlarında başkanlık yapanlar da bu şehrin takımına sahip çıksın bir zahmet! Bu şehir hepimizin mantığı ile hareket ederek, bu bağlamda takımımıza her kesimin desteğini bekliyor ve özlediğimiz günlere omuz omuza yürümenin tarif edilemez coşkusuna ortak olmaya davet ediyoruz.”

21 OYUNCU İLE ANLAŞTIK
“Kulüp Başkanımız Veli Uça'nın tecrübesi, hırsı ve transfer komitemizin titiz çalışmaları neticesinde iç transferde 7 futbolcumuz ile sözleşme imzaladık. Dış transferde 14 futbolcuya imza attırdık. Böylece toplamda 21 oyuncu ile anlaşmış olduk. Transfer komitemiz titiz çalışmalarına devam ediyor. 2 ya da 3 transfer daha yaparak transferlerimizi noktalayacağız. Takımımız kendi tesislerimizde 1.Etap kampını tamamladı. Şuanda 2’nci etap kampını Ankara Büyük Anadolu Otel'de sürdürüyoruz.”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.