Kırıkkale MÜSİAD, genel merkezden Roketsan ve Aselsan yatırımları için söz aldı

Kırıkkale MÜSİAD, genel merkezden Roketsan ve Aselsan yatırımları için söz aldı
Kırıkkale Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ahmet Çetin ve il yönetimi, İstanbul’da bulunan MÜSİAD Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyarette, Kırıkkale’de yapılması planlanan Silah OSB, Roketsan ve Aselsan yatırımları konuşuldu. 

KAPLAN ZİYARETE KATILDI
Kırıkkale MÜSİAD Başkanı Ahmet Çetin ve dernek yönetimi, MÜSİAD Genel Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Kırıkkale’ye yapılacak yatırımlar ile ilgili görüşmelerin de yapıldığı ziyarete AK Parti Kırıkkale İl Başkanı eski MÜSİAD Şube Başkanı Mustafa Kaplan da katıldı. 

KAPLAN GÖREVİ DEVRETTİ
4 yıl boyunca MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanlığı görevini yürüten Kaplan katıldığı ziyarette, MÜSİAD Şube Başkanlığı görevini Ahmet Çetin’e devretti. Genel merkezden helallik isteyen Kaplan, “4 yıl şube başkanlığı görevini yürüttüğüm MÜSİAD ailesinde, görevi yeni Şube Başkanımız Ahmet Çetin'e devretmemizin ardından, helallik almak, teşekkür etmek ve ilimizde yapılacak yatırımları görüşmek üzere MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan'ı MÜSİAD genel merkezimizde ziyaret ettik” dedi.

“KISA VADEDE DESTEK SÖZÜ ALDIK”
Gerçekleşen ziyarette, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’dan kısa vadede destek sözü alan MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Ahmet Çetin, “MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan ve Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli'den,  Silah ihtisas Organize Sanayi Bölgemiz, Roketsan, Aselsan ile ortaklık görüşmesi ve her iki bölge etrafında tedarikçi firmalar için gerekli olan orta ölçekli sanayi yatırımları planlamaları konusunda kısa vadede destek sözü aldık. İnşallah bu yatırımlar şehrimiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacaktır” şeklinde konuştu.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.