Kırıkkale'den giden 3 hırsız, Konya'da yakayı ele verdi.

Kırıkkale'den giden 3 hırsız, Konya'da yakayı ele verdi.
2 gün önce Kırıkkale’den Konya’ya giden A.D. isimli şahıs ve beraberindeki Z.O.(39) ve D.G. (22) isimli 2 kadın, Konya’da girdikleri evlerden hırsızlık yaptı. Bir evden 20 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 3 şüpheli, polis ekiplerinin takibi sonucunda yakalandı.

HIRSIZLARDAN BİRİNİN KOVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI
2 gün önce A.D. (64), Z.O. (39) ve D.G.(22) isimli 3 şahıs, bir otomobil ile Kırıkkale’den Konya’ya gitti. Burada evlere girerek hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 şahıs, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan kadın şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Araç şoförü A.D. ise Kovid-19 testi pozitif çıkması nedeniyle karantinaya alındı.

KAPI DİLLERİNİ DÜŞÜREREK EVLERE GİRDİLER
Öte yandan hırsızlık şüphelisi 3 kişinin ‘kiralık ev arıyoruz’ diyerek apartmanlara girdiği, kilitli olmayan kapıların dillerini düşürerek boş evlere girip hırsızlık yaptığı öğrenildi. Ayrıca, şüphelilerden ele geçirilen 20 bin lira değerindeki ziynet eşyasının sahibini bulmaya çalışan polis, bir kolyenin ucundaki kalp içerisine yazılmış isimler ve evlilik tarihinden yola çıkarak, evlendirme dairesine başvurdu. Evlilik tarihi kayıtlarından çifte ulaşan polis, henüz evlerinden hırsızlık yapıldığını fark etmeyen aileye ziynet eşyalarını teslim etti.
 


611cd3bf07607-konya hirsizlik (1).jpg

611cd3bf12eef-konya hirsizlik (2).jpg

611cd3bf25464-konya hirsizlik (3).jpg

611cd3bf30fe3-konya hirsizlik (4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.