Kırıkkale'de karantina yurdunda skandal olay!

 Haber Merkezi
Kırıkkale Üniversitesi'nde okuyan ve koronavirüs testi pozitif çıkan Merve Gül isimli genç kız, skandal bir olayla karşı karşıya kaldı.

Dün gece kaldığı KYK yurdundan, filyasyon ekipleri tarafından alınarak, karantina yurduna yerleştirilen genç kız, harabeye dönmüş olan yurdun görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı. Korku filmi setini aratmayan yurt, görenleri şaşkına çevirdi. Genç kız yaşadıklarını kameraya çekerek an be an anlattı.

KAPILAR ÜZERİNDEN KİLİTLENDİ

İddiaya göre; Kırıkkale Üniversitesi'nde öğrenim gören Merve Gül isimli genç kız, dün gece saatlerinde koronavirüs testi yaptırdı. Sonucu pozitif çıkan genç kız, gece yarısı saat 00.00'ı gösterdiğinde filyasyon ekipleri tarafından, kaldığı KYK yurdundan alınarak, Hasan Kahya Ortaokulu'nun karşısında bulunan yurda yerleştirildi. Erkek filyasyon görevlileri tarafından alınan ve yine yurt içerisinde erkek filyasyon görevlilerine teslim edilen genç kız, 'kendine bir oda bul' denilerek yurdun içerisinde bırakıldı ve kapılar üzerinden kilitlendi. Kendisine kimsenin yardımcı olmadığını belirten talihsiz genç kız, kendi imkanları ile bulabildiği bir odaya yerleşti.

KOSKOCA YURTTA SADECE 2 KİŞİ

Tüm yurdun çok ıssız, pis, soğuk ve karanlık olduğunu belirten Merve Gül, görüntülü bir şekilde konuştuğu arkadaşının yardımı ile yurt içerisinde daa düzgün bir oda aramaya başladı. Yurtta tüm odaların boş olduğunu ve kimsenin olmadığını gören kız 'kimse yok mu?' diye seslendiğinde, başka bir kızın daha karantinaya alındığını öğrendi.

"ÖZEL ARAÇLA EVİME GİTMEME İZİN VERİLMEDİ"

Genç kız yaşanan olaylar sonrasında ailesini arayarak yardım istedi. Sabaha karşı yurdun önüne gelene ailesi kızlarını almak isteyince filyasyon ekipleri, özel araçla gidemeyeceklerini, sadece özel ambulans tutarlarsa gidebileceklerini belirtti. Durum üzerine özel ambulans tutan aile, talihsiz genç kızı yurttan alarak Ankara'daki evlerine götürdü.

"DİĞER KIZ TEK BAŞINA ORADA KALDI"

Diğer kızın karantina yurdunda tek başına kaldığını belirten Merve Gül, "Ben o yurttan Ankara'ya evime 900 liraya geldim ama o kızı tek başına orada bırakmak zorunda kaldım. Şuan tek başına o yurtta kalıyor. Ailesi Ağrı'da ve şuan çaresizlikten orada. Elimde olan ihtiyacı olabilecek şeyleri ona bırakıp gitmek zorunda kaldım. Ama çok üzgün ve endişeliyim onun için. Kimse böyle bir yerde kalmayı haketmiyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.