Kırıkkale’de kaçakçılık operasyonu

Kırıkkale’de kaçakçılık operasyonu
Kırıkkale’de 2 ayrı adrese kaçaklık operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda tütün mamulü ve kaçak silah ele geçirildi.

2 YARI İLÇEDE OPERASYON DÜZENLENDİ
Kırıkkale’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde 2 farklı operasyon düzenledi. Delice ilçesinde bir iş yerine ve Yahşihan ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda çok sayıda tütün mamulü ve kaçak silah ele geçirildi.

İŞ YERİ SAHİBİNE İDARİ İŞLEM UYGULANDI
KOM birimleri tarafından Delice ilçesinde bir iş yerine düzenlenen operasyonda satışa hazır vaziyette, 72 adet içi boş makaron, 225 adet içi doldurulmuş makaron, 42 kilogram tütün, 1 kutu cinsel içerikli hap ve 30 adet Tekel bandrolü ele geçirildi. Operasyonun ardından, iş yeri sahibi A.S.’ye Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair Kanuna muhalefet suçları kapsamında adli ve idari işlem uygulandı.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
KOM birimleri tarafından düzenlenen ikinci operasyonun adresi ise Yahşihan ilçesi oldu. İ.A.’nın evinde arama yapan KOM ekipleri, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet Magnum ibareli av tüfeği, 1 adet Brovning marka tabanca, 61 adet av tüfeği kartuşu, 14 adet 9*19 mm fişek, 1 adet kama ve 1 adet kasatura ele geçirdi. Operasyonun ardından, ev sahibi İ.A. hakkında Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna muhalefetten adli işlem başlatıldı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.