Kırıkkale’de hırsızlık operasyonu; 4 kişi tutuklandı

Kırıkkale’de hırsızlık operasyonu; 4 kişi tutuklandı
Kırıkkale Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından iki farklı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonlarda gözaltına alınan 7 kişiden 4’ü tutuklandı.

GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI
Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Selim Özer Mahallesin bulunan bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda, 5 bin lira değerinde LCD televizyon, 4 adet 2 bin 400 lira değerinde battaniye, bir adet DVD, 2 adet 20 kilogramlık Ayçiçek yağı, 5 bin lira değerinde temizlik malzemesi ve 10 bin lira değerinde gıda malzemesinin çalınması olayı ile ilgili A.K., M.B., P.M. ve O.B. göz altına alındı. A.K. ve M.B. isimli şahıslar işlemlerinin ardından tutuklanırken, P.M. ve O.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖZALTINA ALINAN 3 ZANLIDAN 2’Sİ TUTUKLANDI
Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen ikinci operasyonun adresi ise Kaletepe Mahallesi oldu. Burada bir eve baskın düzenleyen ekipler, 1 adet çeyrek altın, 200 TL nakit paranın çalınması olayı ile ilgili Ç.G., S.G. ve B.G.’yi gözaltına aldı. Ç.G ve S.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, B.G. adli kontrol şartı ile salıverildi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.