Kırıkkale’de dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kırıkkale’de dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor
Kırıkkale’de koronavirüs ile mücadele kapsamında, dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor.

PARKLAR DA DEZENFEKTE EDİLİYOR
Kırıkkale Belediyesi ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarına ara vermiyor. Camiler, kuran kursları, okullar, sağlık kuruluşları, eczaneler, berberler, kuaför ve güzellik salonlarının yanı sıra çocukların izin saatlerinde vakit geçirdiği parklar da dezenfekte ediliyor

ÇOCUKLAR UNUTULMADI
Rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra etkin bir şekilde hijyen temizliği yapan Kırıkkale Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz hafta program dahilinde kentteki tüm camileri, kuran kurslarını, sağlık kuruluşlarını, eczaneler ve toplu taşıma araçlarını da dezenfekte etti.
Çocukları da unutmayan ekipler, çocukların izin saatlerinde vakit geçirdiği parkları da dezenfekte etti.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
Tedbirlere uyarak zorlu sürecin atlatılacağını dile getiren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları ve zaman geçirdikleri noktalarda yaptığımız dezenfekte çalışmaları kapsamında, çocukların izin saatlerinde vakit geçirdiği parkları da dezenfekte ediyoruz. Tedbirlere uyarak güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum.” dedi. Kırıkkale Belediyesi ekipleri ise dezenfekte çalışmalarını periyodik olarak devam ettireceklerini belirtti..
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.