Kırıkkale Belediyesi’nden öğrencilere iletişim eğitimi 

Kırıkkale Belediyesi’nden öğrencilere iletişim eğitimi 
Kırıkkale Belediyesi, sosyal medyanın ve telefon bağımlılığının olumsuz kullanılması halinde zararlarına yönelik etkili iletişim eğitimi gerçekleştirdi.

BAĞIMLILIK VE HASTALIKLAR ANLATILDI 
Kırıkkale Belediyesi Gençlik Merkezi, Genç Kitap&Kahve'de organizesinde gençlere yönelik söyleşi programları devam ediyor. Gençlere yönelik "Sosyal Medya ve İletişim" , "Telefon Bağımlılığı" ve "Telefon Bağımlılığı Sebebiyle Oluşan Hastalıklar" ve "Abdurrahim Karakoç ve Dava Anlayışı" söyleşileri Kırıkkale Üniversitesinin öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

DENEYİM VE BİLGİLERİNİ AKTARIYOR 
Kırıkkale Belediyesinin gençlere yönelik aktivitelerini gerçekleştirdiği “Genç Kitap & Kahve” akşam söyleşileri ile gençleri buluşturmaya devam ediyor. Düzenlenen söyleşilerde Kırıkkale Üniversitesinin bilim insanları Kırıkkale’de gençler ile buluşup deneyimlerini ve bilgilerini aktarıyor. 

ABDURRAHİM KARAKOÇ VE DAVA ANLAYIŞI
Söyleşinin birinci gününde Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Doç. Dr. Özgür Selvi, "Sosyal Medya ve İletişim" , "Telefon Bağımlılığı" ve "Telefon Bağımlılığı Sebebiyle Oluşan Hastalıklar" konularını işlediği söyleşi gerçekleştirdi. İkinci gününde ise Kırıkkale Üniversitesi Öğr. Gör. Dr. Bedri Özçelik’in katılımı ile "Abdurrahim Karakoç ve Dava Anlayışı" söyleşisi gerçekleştirildi. Şair Abdurrahim Karakoç'u tanımak, anlamak ve gençlere milli manevî değerleri benimsetmek amaçlı düzenlenen söyleşiye çok sayıda genç katılıp, Abdurrahim Karakoç’un şiirlerinden örnekler aktarıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.