Kırıkkale Belediyesi sporcusu Türkiye’yi Sofya’da temsil etti 

Kırıkkale Belediyesi sporcusu Türkiye’yi Sofya’da temsil etti 
Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Gençler Boks Turnuvasında Kırıkkale Belediyesi Sporcusu Talat Yağlı 48 kiloda Türkiye’yi başarıyla temsil etti. 

16 YAŞINDA BÜYÜK BAŞARI
Kırıkkale Belediyesi Boks Spor Klubü sporcusu Talat Yağlı, Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında ülkemizi başarı ile temsil etti. Henüz 16 yaşında olan ve gelecek vadeden sporcu Talat Yağlı, 48 kiloda müsabakalara çıktı. Rakiplerine karşı başarılı sonuçlar alan Yağlı ilk Avrupa Şampiyonası deneyiminde turnuva sonunda altın madalya kazanan Azerbeycan’lı boksöre 5-4 kayıp ederek çeyrek finalde elendi. 


SAYGILI’YA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR
İlk Avrupa deneyimini yaşayan genç boksör Talat Yağlı, başarısında en büyük desteğin Belediye Başkanı Mehmet Saygılı olduğunu söyleyerek “Gelişmeme katkı sağlayan hocalarıma, Kırıkkale Belediyesi Boks Spor takımına, özellikle de Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya teşekkür ediyorum. Başkanımızın verdiği büyük desteği boşa çıkarmayacağım, inşallah ilerleyen zamanlarda milli takımda görev almak için şimdiden çalışmalarına hız kazandırdım. Bulgaristan’da düzenlenen turnuva benim için büyük bir deneyim oldu” ifadesini kullandı. 


Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.