Kılevli köyünün su problemi çözülecek

Kılevli köyünün su problemi çözülecek
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, yapım çalışmaları devam eden köy yollarını yerinde inceledi. Sezer, daha sonra Kılevli köyüne giderek köy halkı ve muhtardan köyün sorunları hakkında bilgi alarak, su probleminin çözülmesi için talimat verdi.

Vali Yunus Sezer, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Balışeyh ilçesine bağlı Hüseyinbeyobası- Kılevli köyleri arasında yapılacak olan (sathi kaplama, bakım ve onarım) 7 kilometre uzunluğundaki yolda incelemelerde bulundu. Kılevli köyünde vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Sezer, köyün ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı.

 

Muhtar Yunus Yeşilyurt ve köy halkıyla buluşan Sezer, köyde yaşanan su probleminin giderilmesi için talimat verdi. Muhtar Yeşilyurt, “Köyümüz uzun zamandır su problemi yaşıyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarıyla beraber sularda kesilmeler oluyor. Daha önceden köy için yapılan su çalışması köye yetersiz. Mevcut su deposunda büyük bir çatlak var” dedi. Sezer konu hakkına gerekenlerin biran önce yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.