Keskinliler’den Saygılı’ya destek

Keskinliler’den Saygılı’ya destek
Geçtiğimiz hafta Kırşehirlilerin bağrına bastığı AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, bu defa Keskinlilerin tam desteğini aldı. Şehrin sevilen isimleri Çakır Yıldırım ve Elvan Yıldırım kardeşlerin organize ettiği program da binlerce Keskinli Saygılı’ya destek için bir araya geldi.

31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Taç Mahal Balo ve Kongre Merkezi en geniş katılımlı salon toplantısına ev sahipliği yaptı. Kırıkkale’nin önde gelen iş insanlarından Çakır Yıldırım ve ailesinin organize ettiği Keskinliler Birlik ve Beraberlik Buluşması’nda Keskinliler Başkan Mehmet Saygılı’ya tam destek verdiler. Salonu tıklım tıklım dolduran ve dışarıya taşan Keskinliler sık sık Başkan Saygılı’nın konuşmasını ‘Keskin seninle gurur duyuyor’ sloganları ile kestiler.

Sözlerine Hacı Taşan’ın ‘Bugün ayın ışığı, elinde bal kaşığı, yine nerden geliyon da, mahlenin yakışığı’ dizeleriyle başlayan Saygılı, Keskin için ‘Havası sert, suyu sert, insanı merttir’ dedi. Salona girdiğinde herkesin kendisini tebrik ettiğini belirten Saygılı, “Bende sizi tebrik ediyorum. Böylesi bir organizasyonu hayata geçiren yol arkadaşım Çakır Yıldırım ve kardeşlerine, ailesine de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Keskin’in geçmişte geniş bir bölgeyi ifade ettiğini söyleyen Saygılı, “Osmanlı tarihinde bu bölgenin tamamı Keskin olarak adlandırılır.”  şeklinde konuştu. “31 Mart akşamı zaferi birlikte kutlayacağız” diyen Saygılı, ‘1 oy farkla da başkan seçilir ancak güçlü bir oy farkı ile kazanırsak Kırıkkale kazanır.” dedi. 25’inde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun geleceğini hatırlatan Saygılı, Soylu’nun ziyaretinde Kırıkkale’ye gelecek askeri birliğin müjdesini vereceğini dile getirdi.

AK Parti Milletvekili Ramazan Can’da Keskin’in bir şehri bağrından çıkardığına dikkat çekerek, Keskinlilerin Saygılı’ya olan desteğine teşekkür etti. Can, “Öyle bir adaya sahibiz ki tertemiz, pırıl pırıl, çalışkan, Kırıkkale’nin hakkını savunan ve koruyan bir adaya sizden oy istiyoruz. Bu dönem inşallah ustalık dönemi olacak. Ayrıca partisi AK Parti, lideri Recep Tayyip Erdoğan. Teröre destek verenlerle perde arkasında ittifak kuran bir partinin değil teröre meydan okuyan bir partinin adayıdır Saygılı” şeklinde konuştu.

Kaynak: Ayrıntı


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.