Keskin Belediyesi’ne anlamlı ödül

Keskin Belediyesi’ne anlamlı ödül
Kent ve Başkan Dergisi'nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye'yi kapsayan online anketi ile Türkiye'nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi.

BAŞARILI BAŞKANLAR BELİRLENDİ
Kent ve Başkan Dergisi'nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye'yi kapsayan online anketi ile Türkiye'nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına yönelik düzenlenen ödül töreni gerçekleştirildi. Törende Kırıkkale’nin Keskin ilçesi Belediye Başkanı Dede Yıldırım’da başarılı belediye başkanları arasında yerini alarak ödülünü aldı.

ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR
Kent ve Başkan Ödül Töreni, Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Genel Başkanı ve Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel'in açılış konuşmasıyla başladı. Geçgel, şehirler inşa etmenin ve kentsel dönüşüm yapmanın yeni bir anayasa yapmak kadar önemli olduğuna dikkat çekerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Şehir çalışmaları sonuç itibariyle en az anayasa kadar hayatımızı etkiler ve yaşamsaldır. Şehirler, geçmişimizin, bugünümüzün ve geleceğimizin ortak yaşam alanlarıdır. O açıdan şehirleri tahrip etmeden inşa ve ihyasını özümsemeliyiz. Bu manada siz kıymetli yerel yöneticilerimize şehirlerin mimarları olarak çokça iş düşmektedir” dedi.

KESKİN İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ
Resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, “19 Ağustos 2022 tarihinde Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği Türkiye’deki Belediyelerin projeleriyle oylamaya sunulan ankette Belediyemiz ödül almaya hak kazanmıştır. TİGAD (Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği) Genel Başkanı ve Kent & Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel’e ilgisinden dolayı şahsım, ilçem ve Belediyem adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.