Kartal Koleji’nden yılsonu galası

Kartal Koleji’nden yılsonu galası
Meliha Kartal Koleji yılsonu galası ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birlikte kutladı.

Meliha Kartal Koleji yılsonu galası ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birlikte kutladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program tiyatrocu Sezai Yeşilyurt'un ustaca sunumu ile devam etti. Selamlama konuşması ile başlayan programda Kurucu müdür Meliha Kartal bütün misafirlere ve ailelere teşekkür etti.

 

Kelebekler sınıfının hazırlamış olduğu tavşan rondu gösterisini öğrenciler heyecanla sunarken ailelerden bol bol alkış aldılar. Meliha Kartal Koleji ve Harikalar Diyarının minik avcıları, kocaman yürekli çocuklar, çalıştılar,  çabaladılar ve çocukların İngilizce ve mini konserleriyle aileleri adeta büyülediler. Bu vatan senin destanındır Mustafa Kemal’im. Yıldızlar sınıfı uğur böcekleri sınıfının hazırlamış oldukları Bayrak gösterisini sundular sahnede hilal ve yıldız yaparak alkışlandılar tebrik ederiz.

 

Yıldızlar sınıfı ve uğur böcekleri ‘Yollarda bulurum seni ‘ oyunlarıyla ara vermeden gösterilerini sundular. Ardından yine Yıldızlar sınıfı slaytı izlendi. Minik öğrencilerimizin kocaman yürekleriyle hazırladıkları Anadolu Ateşi gösterisi bu işi bizlerde yaparız dercesine başarılı oldular. Uğur Böcekleri sınıfı öğrencilerinin Atatürk'ün sevdiği Atabarı oyununu heyecanla sundular. Kelebekler sınıfımızın slayt gösterisini sundular. Okulun halk oyunları ekibi Artvin in güzel, coşkulu oyunlarını sergileyerek. Büyük bir keyifle Aileleri onları izlediler. Renk renk giysiler içinde sevinç dolu yürekleri sahneyi dolduran minik mehteran takımı ise Küçük adımlarla bir ileri bir geri diyerek genç Osman marşını canlandırdılar. Ardından bayrak şiirini sundular.

 

Kızım seni Ali'ye vereyim mi gösterisi ile sona eren programda diploma töreni ile diplomalarını alan öğrenciler kep attılar. Okul öğretmenlerinden Hicran Uygurtaş, Zehra Varlıoğlu, Meryem Şarlayan, Esra Zencer ve Tuğçe Çetiner'i tebrik eden aileler okulun ve öğretmenlerim başarılarını seyrederek hepsine teşekkür ettiler. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.