Karayol, Keçiören’de Başkan Yardımcısı Oldu

Karayol, Keçiören’de Başkan Yardımcısı Oldu
Yılların deneyimle siyasetçisi Turgut Altınok göreve hızlı başladı. İlk icraat olarak pazarları ve sokakları gezen Altınok seçim süresince verdiği “Makamda değil sokakta olacağız” mesajının gereğini yerine getirmeye başladı.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Keçiören Belediye Başkanı seçilen Turgut Altınok çalışacağı belediye ekibini de hızla oluşturmaya başladı. Başkan Altınok ilk icraat olarak eski bürokratlarından Merih Karayol’u Başkan Yardımcılığı görevine getirdi. Karayol başarılı bürokrasi hayatına Turgut Altınok’un önceki döneminde başlamış, daha sonra Kırıkkale’de siyaset arenasına atılıp MHP’den milletvekili adayı ve belediye başkanlığı aday adaylığı süreci yaşadı. Altınok’un yeni döneminde Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı olarak tecrübesiyle Keçiören’e faydalı hizmetler yapması beklenen Karayol’un başkan yardımcılığı görevine gelmesi Kırıkkaleli hemşerileri başta olmak üzere Keçiörenliler tarafından sevinçle karşılandı.

MELİH KARAYOL’UN ÖZ GEÇMİŞİ

Merih Karayol, 1971'de Kırıkkale'de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale'de tamamlayan Karayol, Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü mezunu oldu. Karayol, aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak çalıştı. Keçiören Belediyesi Proje ve Ruhsat Şube Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Karayol, evli bir çocuk babasıdır.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.