Karakeçili’de yüzme bilmeyen kalmayacak 

Karakeçili’de yüzme bilmeyen kalmayacak 
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında Karakeçili ilçesinde çocuklar için yüzme havuzu inşaatında sona yaklaşıldı.

ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI 
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında çocuklar için yüzme havuzu inşaatında sona yaklaşıldı. Yüzde 90 oranında inşaatın tamamlanma aşamasına gelindiği proje, her alanda genç ve çocuklara hitap edecek. İlçenin gelişmesi amacıyla büyük mücadeleler verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Veysel Aydemir, “Artık gençlerimiz, çocuklarımız burada yüzecekler. İnşallah güzel bir çalışma olacak” dedi. 

KARAKEÇİLİ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ 
Yaklaşık 3 dönüm bir alana yapılan tesisle ilgili bilgiler veren Aydemir, “Bu bölgemizde ilk olarak güvenliğin sağlanması amacıyla etrafını tellerle çevirdik. Parkın içine çocukların eğleneceği ve mutlu olacağı çocuk parkı yapılıyor. Bunun yanında ailelerin dinleneceği ve yorgunluklarını atacakları çardaklar oluşturuluyor. Park ile birlikte mahalle daha da güzelleşecek. Bizim her alanda mücadelemiz Karakeçili’nin daha iyi şekilde gelişmesi ve büyümesidir” ifadesinde bulundu. 


Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.