Karaismailoğlu’ndan Öztürk’e asfalt sözü 

Yüksek Hızlı Tren açılışı için Kırıkkale’ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk’e asfalt sözü verdi.

KISA SÜRE İÇERİSİNDE ASAFALT ATILACAK 
İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde bulunan, ulaşım alanında 43 ili birbirine bağlayan Kırıkkale’de tarihi bir gün yaşandı. Uzakları yakın edecek olan Yüksek Hızlı Tren seferleri, düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu. Açılış törenine katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kırıkkale için yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan bahsetti. Konuşmasının sonrasında MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı ve Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile yakından görüşen Karaismailoğlu, Öztürk’ün Hacılar, Sulakyurt, Karakeçili, Yahşihan başta olmak üzere bütün ilçe ve kasabaları için asfalt talebini geri çevirmedi. 

EKSİKLİKLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ 
Milletvekili Öztürk’ün asfalt talebi karşısında Karayolları Genel Müdürlüğü ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının diğer yetkililerini yanına çağıran Karaismailoğlu, konu hakkında bilgiler aldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduklarını vurgulayan Karaismailoğlu, “İnşallah çok kısa süre içerisinde Hacılar, Sulakyurt, Karakeçili, Yahşihan başta olmak üzere bütün ilçelerimizin ve kasabalarımızın yarım kalan ve asfalt atılamayan bölgeleri için çalışmalara başlayarak bu bölgelerimizin eksikliklerini yerine getireceğiz” dedi.

ÖZTÜRK: “EKSİK YERLER ASFALTA KAVUŞACAK”
Kırıkkale için her alanda mücadele verdiklerini vurgulayan MHP Milletvekili Öztürk ise, Bakan Karaismailoğlu’na bu yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti. Bütün ilçeler ve kasabalara şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunan Öztürk, “Bizler Cumhur İttifakı olarak her alanda vatandaşımız için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bakanımız Karaismailoğlu’nun talimatıyla bu bölgelerimizde eksik kalan yollar asfalta kavuşacaktır. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.


Haber: Ahmet Gökdemir 

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.