Kaplan; "Bize siyaset dersi verenler, HDP ile ortak olmaktan rahatsız olmuyor"

Kaplan; "Bize siyaset dersi verenler, HDP ile ortak olmaktan rahatsız olmuyor"
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, Gara'da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 sivil ile ilgili açklamalarda bulundu. Siyasi bir mesaj da veren Kaplan, "Bize siyaset dersi vermeye kalkanlar genelde HDP ile ortak hareket etmekten aynı söylevi benimsemekten rahatsız olmuyor." dedi.

"KAHROLSUN PKK"
10 Şubat tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Irak'ın kuzeyinde bulunan Gara bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik 'Pençe Kartal-2' harekatı başlatılmıştı. Harekatta 53 terörist etkisiz hale getirilirken, hain terör örgütü 13 sivili şehit etmişti. Yaşanan olay kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Terör örgütüne lanet yağdı. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan ise konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Kaplan, "Terör bir kez daha gerçek yüzünü gösterdi. Eli kanlı katillerin mağarada alıkoyarak şehit ettikleri 13 sivil vatandaşımıza rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Bu eylemi kınayamayanlar bu suçun ortağıdır. Kahrolsun PKK" dedi.

"HDP İLE ORTAK HAREKET ETMEKTEN UTANMIYOR"
Kaplan öte yandan yerel siyasete de göndermede bulundu. Gizli ittifakları destekleyenlerin millete ihanet içinde olduklarını belirten Kaplan, "Yerelde bizlere siyaset dersi vermeye kalkanlar, genelde HDP ile ortak hareket etmekten, aynı söylevi benimsemekten rahatsız olmuyor. Terör siyaseti yapanları gizli ittifaklarla destekleyenler en az onlar kadar millete ihanet içindedir." ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.