Kaletepe'de bir evin odunluğunda yangın çıktı, 76 yaşındaki kadın gözyaşlarını tutamadı

Kaletepe'de bir evin odunluğunda yangın çıktı, 76 yaşındaki kadın gözyaşlarını tutamadı
2 katlı bir evin odunluğunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle gözyaşlarını tutamayan 76 yaşındaki kadını ise sağlık görevlisi teselli etti.

YANGININ EVE SIÇRAMASI ÖNLENDİ
KIRIKKALE (İHA) -Yangın, sabah saatlerinde Kırıkkale’de Kaletepe Mahallesi 1038. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Arif Çağıloğlu’na (52) ait iki katlı müstakil evin odunluğunda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Komşularının yangını bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen ekipler, yangını kontrol altına alarak alevlerin eve sıçramasını önledi.

76 YAŞINDAKİ KADIN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Yarım saat süren soğutma çalışmalarının ardından yangının çıkış nedeni için inceleme başlatıldı. Yangın nedeniyle gözyaşlarını tutamayan 76 yaşındaki Ganime Çağıloğlu’nu sağlık görevlisi teselli etti. Kontrol amaçlı bir süre ambulansta müşahede altında tutuldu. Annesi Ganime Çağıloğlu (76) ile birlikte yaşayan Arif Çağıloğlu, yangının çıkış nedeninin bilmediğini ve komşularının haber vermesi üzerine itfaiyeyi aradıklarını söyledi. Çıkan yangında maddi hasar meydana gelirken, dumandan etkilenen ya da zehirlenen kişinin olmadığı bildirildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.