Kadir Yahşi, Fethiye TV’de Kırıkkalespor’u değerlendirdi

Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, Fethiye TV’de yayınlanan ‘Spor Saati’ programına canlı telefon bağlantısı ile konuk oldu. Yahşi, programda Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un 2021-2022 sezonunu değerlendirdi.

YAHŞİ, 3. LİG VE KIRIKKALESPOR’U DEĞERLENDİRDİ
Gazeteci Kadir Yahşi, Fethiye TV’de Erdoğan Cankuş’un sunumu ile yayınlanan ‘Spor Saati’ programına telefonla bağlanarak, 3. Lig’i ve Kırıkkalespor’u değerlendirdi. Yahşi, Kırıkkalespor’daki transferler ile birlikte Kırıkkalespor’un oyun performansı gibi pek çok konuya değerlendirdi.  

“TRANSFERLER ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARDA CİDDİ ETKİ GÖSTERECEK”
Usta gazeteci Erdoğan Cankuş’un sorularını yanıtlayan Gazeteci Kadir Yahşi; “Kırıkkalespor ilk yarıyı güzel tamamladı. Makul bir kadro, makul bir bütçe ile iyi bir seviyede tamamladı ilk yarıyı. Yine Nihat Baran hocamızın ve kulüp başkanımız Veli Uca’nın ciddi gayretleri ile aynı zamanda taraftarımızın ciddi desteğiyle kulüp güzel bir hava yakaladı ve ilk yarıya güzel bir şekilde girdik. İkinci yarıda da yine makul 3 tane transfer yapıldı ve yine bu transferlerde de ben Nihat Baran hocamıza güveniyorum, kendisinin nokta atışları yaptığını düşünüyorum. Kendisiyle birebir görüşmemizde de kendi kafasında oynattığı bir futbol mantalitesi var ve o sisteme uygun transferler gerçekleştiriyor. Transfer yaptığı kulübün küme düşmesi önemli değil veya futbolcunun hangi mevkide oynadığı veya nasıl bir performans sergilendiğinin bir önemi olmaksızın, futbolcuyu daha önceki yıllardan da aldığı bilgiler ve aldığı verilerle kendi sistemine uyduracağı topçuyu transfer ederek takıma monte ediyor. Bizim en büyük eksikliğimiz, ilk yarıda da çok çok hissettik bir forvet açığımız vardı. İki forvetle sezona başlamış olmamıza rağmen birkaç maç sonra Özgür Basa ile yolları ayırmıştık. Ardından genç yeteneklere yer verdi hocamız.  Kanatların çok aktif olması özellikle Yasin ve Ali Kemal’in çok etkili futboluyla diğer arkadaşların da hakkı var tabi ama Ali Kemal ve Yasin’in ciddi performansları takıma çok güzel katkı sağladı. Bugün gelinen noktada transferlerin nokta atışı olduğuna inanıyorum. Özellikle orta saha ve forvete yapılan transferlerin önümüzdeki maçlarda ciddi etki göstereceğine inanıyorum.” 

“GELECEK İÇİN TRANSFER YAPILDI”
“10 numara pozisyonunda oynayan Ayhan Uğur’a yedek anlayışıyla Ufukcan Engin transfer edildi. Yine o da Derincespor’da çok fazla forma şansı bulamasa da ben Kırıkkalespor’da şans bulacağını düşünüyorum. En çok güvendiğimiz forvet Reha Kurt’un Fethiyespor maçında yer alacağını düşünüyorum. Kendisinden ümitliyiz açıkçası. Hocamızın direkt oynatacağını düşünüyoruz. Çünkü forvet ihtiyacımız vardı ve şuan bütün umutları da ona bağladık. Forvet açığını ararken genç bir yetenek de çıkmış oldu forvette. O da hem kanat hem forvet arası oynarken iyi bir genç kazanmış olduk. Yine 2003 doğumlu Osman Burak Destan’a değinirsek eğer o da Manisa Kulübünde yetişmiş orda da bir harman görmüş İkinci Lig’in tozunu Birinci Lig’in tozunu almış bir oyuncu olarak transfer edildi. Destan’ın gelecek için transfer edildiğini düşünüyorum.” 

“KIRIKKALESPOR’UN İKİNCİ LİG’E ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”
“İlk maçta Fethiyespor’a karşı mutlak galibiyetle geliyoruz onu buradan söyleyelim size. Çünkü kulüp tamamıyla, Fethiyespor maçını yenerse şampiyon olacağı düşüncesinde. Biliyorsunuz yeni criptoswaps sponsor anlaşması yapıldı orada da ciddi bir katkı ve gelir elde ediyor Kırıkkalespor. Onun da desteğiyle biz kulübün en az Playyoff’tan İkinci Lig’e çıkacağını düşünüyoruz.” 

“NİHAT HOCA, MEVCUT KADROYU BOZMAYACAK”
“Nihat Hoca mevcut kadroyu bozmayacak yeni transferden bir kaçının oynama ihtimali çok yüksek. Yeni forvetin oynayacağını düşünüyorum. Bir sakat veya cezalı bilgilisi gelmedi mevcut kadroyla çıkılacağını düşünüyorum.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.