Jandarma’dan sürücülere Türk bayrağı hediyesi

Jandarma’dan sürücülere Türk bayrağı hediyesi

Kırıkkale'de jandarma, vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutladı Vatandaşlar, uygulamadan dolayı jandarma ekiplerine teşekkür etti.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTIRILDI

Kırıkkale Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlayarak Türk bayrağı dağıttı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, 43 ilin kesiştiği yol güzergahı olan kentte, Kurban Bayramı tatili öncesi olması ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında vatandaş hareketliliğinin artması sebebiyle il genelinde güvenlik tedbirleri artırıldı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Vali Yunus Sezer'in talimatları doğrultusunda, aziz milletin ve kahraman güvenlik güçlerinin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun ve demokrasi zaferinin 5. yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kente giriş ve çıkış yapılabilen ana ve tali yollar ile mesire alanlarında 85 uygulama noktasında 316 personelin katılımıyla icra edilen kontrollerde vatandaşlara Türk bayrağı dağıtılarak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı. Vatandaşlar, uygulamadan dolayı jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.