İzmir’de Buz Lazer Epilasyon Tecrübesi

İzmir’de Buz Lazer Epilasyon Tecrübesi
 Haber Merkezi
Son yılların bilinen en konforlu ve güvenilir Lazer Epilasyon tedavisi olan Buz Lazer, İzmir Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmiş bir yöntem. Lazer Epilasyon İzmir merkezleri rahat ve ağrısız olmasıyla Buz Lazer uygulamasını tercih ediyor

Son yılların bilinen en konforlu ve güvenilir Lazer Epilasyon tedavisi olan Buz Lazer, İzmir Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmiş bir yöntem. Lazer Epilasyon İzmir merkezleri rahat ve ağrısız olmasıyla Buz Lazer uygulamasını tercih ediyor.

Buz Lazer Nedir?

Buz Lazer, yaklaşık 30 yıl önce kullanılmaya başlayan lazer epilasyon yönteminin geliştirilmesiyle avantajlı bir uygulama olma özelliği kazanmıştır. Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarında 3 dalga boyunun (Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG) bir araya getirilmesi ile üretilen cihazlar, her tip kıl ve ciltte etkili olmaktadır.

Kıl köklerini kademeli olarak ısıtırken tedavi başlığını cilt üzerinde durmaksızın gezdirmekle uygulanan SHR teknolojisi ve cildin -3 dereceye kadar soğumasını sağlayan Ice teknolojisi ile ağrısız, ferah bir tedavi görmek mümkün.

Ergenlik bitimiyle birlikte kadın erkek herkesin uygulama yaptırabileceği Buz Lazer ortalama 8 seansta istenilen sonucu vermektedir.

Uygulamanın daha hızlı olmasını sağlayan geniş uygulama başlığı, safir bir uca sahiptir. Bu sayede soğuması sağlanmaktadır. Yüz, kulak ve burun içi gibi erişilmesi zor alanlarda kullanılan özel küçük başlığı sayesinde uygulama kolaylığı sağlanmaktadır.

Erkekler de acısız ve konforlu olması nedeniyle Buz Lazeri tercih etmektedir. Tamamen tüylenmeyi engellemesi kadar tüylerin seyrekleşmesi için de kullanılmaktadır. Bu alternatiflerin varlığı da erkek kullanıcıların memnuniyetini arttırmaktadır.

Buz Lazer Yönteminin Avantajları

Buz Lazer Epilasyon seans sayısı kişiden kişiye değişebilmektedir. Yaşı, ten rengi, kıl kalınlığı, kıl rengi, kıl yoğunluğu gibi faktörler seans sayısının değişmesinde etkilidir. Buz Lazer ortalama 8 seans önerilmektedir. Seanslar vücutta 6 hafta, yüzde ise 4 hafta ara ile uygulanabilmektedir. Bu nedenle tedavi rutin hayata engel olmamaktadır.

Buz Lazer ayva tüylerde yayılmaya veya kalınlaşmaya neden olmamaktadır. Buz Lazer tekli lazer atımları yerine geniş uygulama başlığı sayesinde çoklu lazer atımı yapmakta ve başlığı sayesinde masaj etkisi yaptığı bilinmektedir. Kıl kökleri kademeli olarak ısıtıldığından dolayı lazer ısısı hissedilmemektedir. Bu sayede cilt yüzeyi de korunmuş oluyor. Ciltte lekelenme ve yanık oluşmamaktadır.

FDA onaylı olması ile bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde uygulanması güvenilir olan cihazlar ile bronzlaştıktan sadece bir hafta sonra Buz Lazer yaptırmak mümkün. Cilt renginin açılması için uzun süre beklemek gerekmemektedir.

Gerçek Buz Lazer Yaptırmak Çok Kolay

Kullanımının artmasıyla doğru orantılı olarak taklit edilme oranını da artması tehlikeli bir durumdur. Taklit cihazların kullanımıyla tedavinin etki etmemesi hatta yan etki görülmesi gibi sonuçlar ortaya çıkabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.