İYİ Parti’ye gençlerden destek 

İYİ Parti’ye gençlerden destek 
Son günlerde siyasi alanda hareketliliğin yaşandığı İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, teşkilatlarının her kademesiyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

ALTINIŞIK’TAN ÖZEN’E TEBRİK 
İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatı dikkat çeken törenler ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Bu kez de gençlerden büyük bir kitlenin katılım töreni ile parti dikkatleri üzerine çekti. İyi Parti İl Başkanlığında gençlerin katılım töreni vardı. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık partiye katılan gençlere rozet taktı ve tebriklerini iletti. Gençlerle sohbet eden Başkan Altınışık, gençlere partiyi ve parti projelerini de anlattı. Gençlik Kolları Başkanı Furkan Serhat Özen’i de tebrik eden Başkan Altınışık, teşekkürlerini de iletti. Parti gençlerin katılımı ile adeta gövde gösterisi de yaptı.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Partiden gençlerin katılımı ile ilgili törenle ilgili olarak, “Kırıkkale Gençliğinin tercihi İYİ Parti. Bugün Kırıkkale Gençlerimizle bir araya gelerek, ülkemizin ve milletimizin yarınları için Partimizi ve Parti Projelerimizi tanıttık. İYİ Gençlik'e yeni katılımlar sürerken, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Furkan Serhat Özen İYİ Gençlik Teşkilatı'nın giderek daha fazla ilgi gördüğünü ve katılımların yoğun olacağını belirtti. Gençlerle buluşmamıza vesile olan başta İl Yönetimimizden Sn. Seylan Ulusu’ya, Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Furkan Serhat Özen’e ve Gençlik Kolları Yönetimimizden Sn. Hüseyin Atal’a teşekkür ediyoruz” ifadesine yer verildi

ÜLKEMİZİN YARINLARI BİZE EMANET 
İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ise yaptığı açıklamada, “Kırıkkale Gençliğinin tercihi İYİ Parti. İl Başkanımız Bülent Şükrü Altınışık, Kırıkkale Gençlerimizle bir araya gelerek, ülkemizin ve milletimizin yarınları için Partimizi ve Parti Projelerimizi açıkladı. Hüseyin Atal ve 100 kişilik gençlik grubu katılım yaptılar, İYİ Gençlik Teşkilatı, giderek daha fazla ilgi görüyor ve katılımlar ileriki günlerde daha da yoğun olacaktır” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.