İYİ Parti genel merkezi Özen’e desteğe geliyor 

İYİ Parti genel merkezi Özen’e desteğe geliyor 
İYİ Parti İl Başkanlığı için aday olan Furkan Serhat Özen, siyasi alanda çalışmalarına hız kazandırdı.

ÖZEN, ÇALIŞMALARINA HIZ KAZANDIRDI 
2023 yılında yapılacak olan seçim öncesi siyasi hareketliliğin yaşandığı İYİ Parti Kırıkkale il teşkilatında, il başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı her geçen gün merak konusu olmaya devam ediyor. Yıllardır siyasetin içerisinde olan ve İYİ Parti’de gençlik kolları başkanı olarak görev alan Furkan Serhat Özen, geçtiğimiz hafta il başkanlığına talip olduğunu yüzlerce kişinin katıldığı toplantı ile duyurmuştu. 

KONGRELER DEMOKRASİNİN TEMEL İLKESİDİR
Bu kapsamda çalışmalarına hız kazandıran Özen, İYİ Parti genel merkez genç teşkilatlanma başkanı Onur Hondoroğlu ve bölge Koordinatörlerini ağırlayacak. Özen’e destek için Kırıkkale’ye gelecek olan heyet, parti binasında birlik ve beraberlik mesajı verecek. Toplantıya herkesi davet eden Özen, “Özen, “Kongreler demokrasinin temel ilkesidir. İlteriş kağanın yanında toplanan bir avuç arkadaşıyla vermiş olduğu İstiklal mücadelesinden ilham alan genel başkanımızın başlattığı kongre mücadelesi sonucunda tüm engellere rağmen tüm zorluklara karşı İyi partimiz 2017 yılında şanı ve şerefiyle kurulmuştur. 

KIRIKKALE İÇİN SENELERİMİZİ VERDİK
“Partimizin kuruluş yılında iktidarın ve yandaşlarının İyi partiyi yıpratmak, kirletmek hatta yok etmek istediği, çirkin ithamlarda bulunduğu dönemde ben ve ekip arkadaşlarım memlekette iyiliğin filizlenmesini sağlamak, gözlerde umut olmak için bu kutlu davanın bizlerde bir neferi olduk, Memleket için Kırıkkale için senelerimizi verdik vermekten de geri durmayacağız. Aday olmaya karar vermemdeki en büyük etken partim ve memleketim için sadece bu günün hesabında değil yarınlarımızı da düşünüyor olmamdır! Bence 2023 genel seçimleri sonrasında seçilen il başkanının 2024 yerel seçimlerinde bir hayali olmamalıdır” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.