İşitme engelliler Süper Lig’e yükseldi 

İşitme engelliler Süper Lig’e yükseldi 
Kırıkkale İşitme Engelliler Spor Kulübü futbol takımı, süper lige yükselme hakkı kazandı. İşitme engelliler takımı Samsun'da oynadığı üç maçı kazanarak grubunun şampiyonu oldu. 

GRUBUNDA ŞAMPİYON OLDU 
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan 2021-2022 sezonu İşitme Engelliler Futbol Süper Lig müsabakaları tamamlandı. Toplam 6 ilde eş zamanlı oynanan grup müsabakalarında 24 takım mücadele etti. Samsun'da grup maçlarına çıkan Kırıkkale İşitme Engelliler Spor Kulübü futbol takımı, grubu şampiyon olarak tamamlayarak, Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligine yükselme hakkı kazandı.

ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERDİK 
Takımın elde ettiği başarıdan dolayı futbolcuları tebrik eden kulüp başkanı Bahadır Göçer, “Kırıkkale’yi Türkiye işitme Engelliler Süper Liginde temsil edecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kırıkkale her alanda en üstlerde yer almayı hak eden bir şehir. Biz kendi alanımızda Kırıkkale’yi en üst platformda temsil etmek için elimizden gelen çabayı gösterdik ve başardık. 
Özellikle Valimiz Bülent Tekblyıkoğlu’na ayrı bir teşekkürü borç biliyorum. Kendisi samimiyeti ve bize verdiği destekle bu başarımızda büyük pay sahibi olmuştur” dedi

BU GURUR VE ONUR KIRIKKALE’NİN 
Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu’na bu kupayla ziyarette bulunacağız ve bu başarıyı önce Kırıkkale halkına ve ardından Valimize armağan edeceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya,  Gençlik Spor il Müdürümüz Aziz Sinan Alp ve İl Emniyet Müdürümüz Fahri Bulut’a ve bize destek veren personellerine teşekkürü borç biliyoruz. Türkiye Süper Liginde olmamız ayrıca Süper Ligde edeceğimiz mücadele boyunca ülkemizin farklı şehirlerin gelecek sporcular şehir ekonomimize, esnafımıza ayrıca şehrimizin marka değerini artırması açısından da çok önemli olduğunu bilerek bu gururu yaşatmak ve devam ettirmek için şehrimizde bulunan büyük firmalardan ve esnaflarımızdan da bize sponsor olmalarını ve bizi desteklemelerini rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.