İnanıyoruz, seçimi kazanacağız

İnanıyoruz, seçimi kazanacağız
Hafta sonu yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında MHP Milletvekili Halil Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar ve parti yönetimi seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim startının verildiği günden itibaren Yarar’ı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Öztürk, vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.

ÖZTÜRK, TAKDİR TOPLUYOR

Sıkı bir seçim çalışma süreci yürüttüklerini belirten Öztürk, “Adayımız Serdar Yarar’ın her zaman yanındayız. Kırıkkaleli hemşerilerimizin daha iyi hizmet alabilmesi amacıyla inşallah 1 Nisan’dan itibaren başkanlık görevinde önemli işlere imza atacaktır. Bizler Kırıkkale halkına güveniyoruz, inanıyoruz ve seçimi kazanacağız diyoruz. Birlik ve beraberlik içinde kimseyi kırmadan, sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde güzel şekilde seçim çalışmasını yürütüyoruz” dedi.

HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIZ

Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar ise; “Biz bu zamana kadar hep şunu söyledik, Kırıkkale’de yaşayan 200 bin insan olarak hepimiz hemşeriyiz dedik. Çünkü ortak bir kaderimiz var, ortak bir adımız var, bu da hepimizin adı Kırıkkale’dir. Biz hiç kimseyi ötekileştirmeyiz, kimseyi yok saymayız. Bu alanı dolduran emmilerim, dayılarım, halalarım, teyzelerim ellerinden öpüyorum. Bu alanı doldurarak dağ gibi arkamda olduğunuzu gösterdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Kırıkkale’de yaşayan kim varsa hemşerimdir dedik.”

KIRIKKALE’YE HİZMET ETMEKTİR

“Adaletlice davranacağımızı, kimseyi ötekileştirmeyeceğimizi, bize yapılan yok sayma siyasetini kimseye yapmayacağımızın sözünü birkez daha yeniliyorum. Bizim tek bir derdimiz var doğduğumuz, büyüdüğümüz, bugünde ekmeğimizi kazandığımız, işimizi eşimizi bulduğumuz Kırıkkale’ye hizmet etmektir. Biz mevcut yönetim gibi birilerinin kimliğine bakıp ta ona göre siyaset yapmayacağız. Biz onlar gibi yapmayacağız ve onlara sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta en iyi cevabı vereceğiz inşallah. Allah’ın izni ile 1 Nisan sabahı belediye burçlarına üç hilalli sancağımızı hep birlikte dikeceğiz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.