"İnandığımız doğrudan taviz vermeyeceğiz"

"İnandığımız doğrudan taviz vermeyeceğiz"
​​​​​​​Kırıkkale Büyük Anadoluspor teknik direktörü Harun Aydoslu, hafta sonu deplasmanda oynanan olaylı maç hakkında açıklamalarda bulundu. Aydoslu, “İnandığımız doğrudan asla taviz vermeden sonuna kadar daha da güçlü daha da gür sesle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, hafta sonu deplasmanda Çubukspor ile karşı karşıya geldi. Kırıkaklespor ailesine karşı ve spor camiasına yakışmayan çirkin saldırı ile yanlış hakem kararları hakkında teknik direktör Harun Aydoslu açıklamalarda bulundu. Aydoslu, “Şampiyonluk yolunda önemli bir basamak gördüğümüz, Çubuk maçında maç öncesi, maç sırası ve maç sonrası yaşananlar neresinden bakarsak bakalım spor adına, ülke futbolu adına ve insanlık adına utanç verici iğrenç bir o kadar da rezalettir.”

“Günümüz futbolunda bırakın alt ligleri üst liglerde bile yapılan hakem hatalarının, saha dışı çirkinliğin masabaşı oyunların, lobisi güçlü olanın, kavga küfür şirkeflik le kazanılmak istenen şampiyonluklar adına yapılan gayri ahlaki uygulamaların, hat safhada olması gerçekten hepimiz adına kaygı ve endişe vericidir. Maalesef ülkemizde ufak tefek olaylar her yerde olmaktadır. Tribün terörü insanların canına mal olduğu halde en fazla bir gün gündemde olup unutulmaktadır. Bizlere göre insan sağlığı ve hayatı her şeyin önündedir. Hiç bir başarı ve şampiyonluk insan hayatının önüne geçmemelidir.”

Bizler de futbol camiasının içerisinde bulunan unsurlardan biri olarak sorumluluğumuz gereği futbol takımımızın başarısı için fair play içerisinde sadece sahada futbol oyun kuralları çerçevesinde Yönetimi taraftarı ve futbol takımı ile bütünleşerek Şehrimizin takımın üst lige taşımak için gece gündüz büyük emek ve çaba göstererek bu yarışın içerisinde yer almak amacında olmuşuzdur. Küfre şiddete karşı olduğumuzu sezon başından beri gerek söylemlerimizle gerek saha içi reklam tabelaları ile gerekse şehir içi bilbortlara verdiğimiz reklamlarla ülke gündemine taşımış bir kulübüz.

ALLAH’IN HESABI ASLA ŞAŞMAZ

“Şu bilinsin ki yaşananlar bizleri inandığımız yoldan asla vazgeçiremeyecek, her şeye rağmen asla pes etmeden daha da kenetlenerek, daha da çalışarak, artık ayyuka çıkmış masa başı oyunları da bozarak kalan maçlarımızı alarak kesinlikle hak ettiğimiz mutlu sona ulaşmak olacaktır. Bu yolda sezon başından beri bizlere destek veren hüsnü niyet besleyen samimi olan herkese en samimi dileklerimle teşekkür ediyorum. Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor niyetimizi biliyor çalışmamızı biliyor. Bizde biliyor ve inanıyoruz ki .." Herkesin bir hesabı vardır Ama Yüce Allah’ın hesabı asla şaşmaz". Bu inançla, inandığımız doğrudan asla taviz vermeden sonuna kadar daha da güçlü daha da gür sesle yolumuza devam edeceğiz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.