İki kız kardeş ‘kocaya kaçıyoruz’ diyerek Samsun'dan Kırıkkale’ye kaçtı

İki kız kardeş ‘kocaya kaçıyoruz’ diyerek Samsun'dan Kırıkkale’ye kaçtı
Buzdolabının üzerine ‘Kocaya kaçıyoruz’ diye not bırakan iki kız kardeş Samsun'dan Kırıkkale’ye kaçtı. ATV ekranlarında olayı inceleyen televizyon sunucusu Esra Erol, canlı yayınla Kırıkkale’ye bağlandı.

“KOCAYA KAÇIYORUZ”
Samsun’da yaşayan Hüsniye (28) ve Bahar (18) isimli iki kız kardeş, 3 Ekim 2020 tarihinde evlerinde bulunan buzdolabının üstüne ‘kocaya kaçıyoruz’ yazılı not bırakarak evlerinden ayrıldılar. O tarihten bu yana aranan kız kardeşlerin izini ünlü televizyon sunucusu Esra Erol buldu. ATV ekranlarında yayınlanan ‘Esra Erol’da’ adlı televizyon programında tartışılan konuyu açıklığa kavuşturmak için ATV ekipleri Kırıkkale’ye gelerek Hüseyin Kahya Parkında canlı yayın yaptı. Ekipler burada bir pilavcıda çalıştığı öğrenilen kız kardeşlere ulaşmaya çalıştı.

“BİZ REŞİT İNSANLARIZ”
Yaşanan gelişmelerin ardından Hüsniye ve Bahar’ın babaları Mehmet isimli bir vatandaş, Kırıkkale Emniyetine kızlarının bulunması için başvurdu. Kırıkkale Emniyeti kızlara kısa sürede ulaşsa da 18 yaşından büyük olan iki kız kardeş babaları ile görüşmek istemedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.