HYDRAFICIAL CİLT BAKIMI sadece cildimizi temizlemez tedavide eder!

HYDRAFICIAL CİLT BAKIMI sadece cildimizi temizlemez tedavide eder!
 Haber Merkezi
Cilt güzelliği, mutlu bir hayatın adeta anahtarı gibi. Bebeksi bir ten, siyah noktalardan arınmış gözenekler, tertemiz bir cilt insanın gülümsemesini bile güzelleştiriyor.

Çoğumuz da bunu farkındayız ki, bir araya geldiğimizde yaptığımız sohbetlerde mutlaka bu konuyu konuşuruz. Ve hepimizin bildikleri, taktikleri, tarifleri ve kendine has önerileri vardır. Rutin bir bakım için cilde iyi gelecek olan bu tarifleri evlerimizde uyguluyoruz elbette ama bunlar ne kadar yeterli? Kliniklerde uzmanlar tarafından cilt tipimize uygun olarak gerçekleştirilen cilt bakım uygulamaları ile aynı sonuçları bize ne ölçüde kazandırabilir ya da kazandırabiliyor mu?

Bu yazıda sizlere aslında birçok kişinin bakım rutini haline gelmiş olan hydrafacial cilt bakımı işleminden bahsedeceğiz. Bu bakım, o kadar derinlemesine bir temizlik sağlıyor ki ciltte, gözle görülmesinin yanı sıra adeta yüzdeki o ferahlığı iliklerinize kadar hissedebiliyorsunuz. Bir nevi cilt arınması gibi. İnsana, tazelik, ferahlık, gençlik, mutluluk, huzur katıyor…

Hydrafacial cilt bakımı, cilde bakım yapan, cildi temizleyen, ciltteki sivilce, elastin kaybı gibi kusurları gideren bir uygulama. Ayrıca cildin, çevresel etkenlerden ve güneş ışınlarının zararlı etkisinden de önemli ölçüde korunmasına yardımcı oluyor.

“Hydrafacial cilt bakımının her aşaması cilde ayrı bir sağlık aşılıyor, artı bir güzellik katıyor”

Hydrafacial cilt bakımı, dört aşamalı bir işlem olarak uygulanıyor. Öncelikle vakumlama ile cildin üstündeki ölü tabaka temizleniyor. Bu vakumla temizleme esnasında, cilt ya da cilt altındaki damarlar herhangi bir zarar görmüyor. Sonrasında cildin altındaki tabakaya cildin ihtiyaç duyduğu işlem uygulanıyor. Burada sorun sivilcelenme ise ona göre, elastin kaybı ise ona göre ya da farklı bir ihtiyaç söz konusu ise o doğrultuda cildin ihtiyaç duyduğu içerikteki serumlar, cilde veriliyor.

Bu aşamadan sonra sıra cildi nemlendirmeye geliyor. Burada da yine nemlendirmeyi sağlayacak içerikteki serumların uygulaması gerçekleştiriliyor. Son aşama ise led tedavisi oluyor. Aknelerin fazla olduğu ciltlerde mavi led tedavisi, çoğunlukla orta yaş grubundaki kolajen ve elastin kaybı yaşamış kişilerde ise kırmızı led tedavisi uygulanıyor. Led tedavisi, ciltteki hem sivilce probleminin çözülmesine yardımcı oluyor hem de ciltteki sarkmaların büyük oranda azalmasını sağlıyor.

Tüm bu işlemler uygulandıktan sonra yüksek etkili güneş koruyucu cilde sürülüyor ve hasta günlük hayatına devam edebiliyor. Ciltte herhangi bir yanma, kızarıklık, şişkinlik yaratmayan hydrafacial cilt bakımı, diğer normal cilt bakımı uygulamalarına göre çok daha etkili ve konforlu bir işlem olma özelliğine sahip.

Op. Dr. Leyla Arvas: “Hydrafacial cilt bakımı, normal bir cilt bakımından öte adeta cildin yenilenmesi için yaratılmış bir tedavi seçeneği”

Op. Dr. Leyla Arvas, hydrafacial cilt bakımının ciltte yarattığı etkileri şu şekilde özetliyor: “Hydrafacial cilt bakımı denildiğinde en büyük özelliği cildi ölü hücrelerinden, kirinden temizliyor olması, aynı zamanda cildi uyarması, yenilemesi ve anti- aging özelliği dediğimiz belli vitaminler ile birlikte cildin yenilenmesinin, onarılmasının arttırılması. Bu tedavilerin hepsini bir arada yaptığımızda aslında hydraficial cilt bakımını bir cilt bakımından daha öte cildin yenilenme tedavisi olarak da görebiliriz. Özellikle düzenli aralıklar ile bu bakım işleminin uygulanması çok daha kalıcı, etkili çözüm ve etkiler sağlıyor. Ayda bir bile uygulama yapıldığı zaman ciltteki yenilenmeyi ve iyileşmeyi yüksek oranlarda gözlemleyebiliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.