Hepimiz sahada olacağız

Hepimiz sahada olacağız
Bir dizi ziyaret ve programlarda bulunmak üzere Balışeyh’ e gelen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ilçe ziyaretlerinin ilkini Balışeyh ile başlattı.

Bir dizi ziyaret ve programlarda bulunmak üzere Balışeyh’ e gelen Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ilçe ziyaretlerinin ilkini Balışeyh ile başlattı.

 

İlçeye gelişinde Kaymakam Vekili Mücahit Öztürk ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Yunus Sezer, programına Kaymakamlık ziyareti ile başladı. Programının devamında Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’ nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vali Sezer, ziyaretlerinin ardından Balışeyh İl genel meclis üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

 

31 Mart seçimleri sonrası seçilen İl genel meclis üyeleri ve muhtarlara hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Sezer, bundan sonrada alınan kararların hangi aşamada olduğuna dair ilçe toplantılarının periyodik aralıklarla devam edeceğini söyledi. Yaz ayını verimli geçirme adına hep beraber sahada olunacağına işaret eden Sezer, “Bu senenin farklı bir sene olmasını amaçlıyoruz. Hepimiz sahada olacağız ve işleri takip edeceğiz. Kendi kaynaklarımıza ağırlık vererek köy yollarımızı yapmaya çalışacağız. Araç parkımızı zenginleştirdik daha da zenginleştireceğiz. ” dedi.

 

Toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Vali Sezer, muhtarlardan köylerine yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını istedi. Çarşı içerisinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Sezer, bir kahvehaneye de uğrayarak vatandaşlarla sohbet etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.