Hemşehrimiz Tamer Keskin’e mahkemede tehdit

Hemşehrimiz Tamer Keskin’e mahkemede tehdit
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz dosyasına bakan İstanbul Adalet Sarayı 27. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Tamer Keskin müebbet hapis cezası alan sanık Mustafa Koçak, tarafından tehdit edildi. Müebbet hapis cezası alan sanık Mustafa Koçak, ‘Başkan bu yanına kalmayacak’ diyerek Kırıkkaleli hemşerimiz Tamer Keskin’i tehdit etti.

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz dosyasına bakan İstanbul Adalet Sarayı 27. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Tamer Keskin müebbet hapis cezası alan sanık Mustafa Koçak, tarafından tehdit edildi. Müebbet hapis cezası alan sanık Mustafa Koçak, ‘Başkan bu yanına kalmayacak’ diyerek Kırıkkaleli hemşehrimiz Tamer Keskin’i tehdit etti.

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın İstanbul Adalet Sarayı'ndaki makam odasında katledilmesi ile ilgili davada karar çıktı. Davaya bakan İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi, duruşmada kararını açıkladı. Mehmet Selim Kiraz’ın katledildiği silahı temin ettikleri iddia edilen sanıklardan Mustafa Koçak ve Murat Canım, ‘Anayasayı ihlal’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 'Öldürme' suçundan 27 yıl, Hürriyeti tehdit suçundan 12 yıl, 6136 sayılı yasaya muhalefet suçundan ise 3 yıl ve 2700 TL adli para cezası verildi.

Sanıklardan Mithat Öztürk hakkında ‘örgüte yardım’ suçunda 9 yıl 12 ay, Deniz Özel hakkında örgüte yardımdan 6 yıl Cengiz Özel hakkında ise ‘örgüte yardım’ suçundan 10 yıl 15 ay hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar için tutukluluk hallerinin devamına ve Adli kontrol uygulanan sanık için ise adli kontrolün devamına karar verildi.

Diğer taraftan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan sanık Mustafa Koçak, ‘Başkan bu yanına kalmayacak’ diyerek mahkeme başkanı Kırıkkaleli hemşehrimiz Tamer Keskin’i tehdit etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.