Haydi, Kırıkkale takımını yalnız bırakma

Haydi, Kırıkkale takımını yalnız bırakma
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde lider takım Akşehirspor’u ağırlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yarın kendi saha ve seyircisi önünde lider takım Akşehirspor’u ağırlayacak.

HEDEF YENİDEN LİDERLİK

2018-2019 sezonuna hızlı bir giriş yapan ve ilk devrenin sonuna yenilgisiz şekilde ulaşan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 9 Aralık Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde 25 puanla lider olan Akşehirspor’u konuk edecek. 24 puanla ikinci sırada bulunan şimşekler, Akşehirspor karşısında almayı hedeflediği üç puanla, ilk devrenin son haftasına lider girmeyi planlıyor.

TARAFTARDAN TAKIMA DESTEK

Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un hafta sonu oynayacağı Akşehirspor maçı öncesi de, taraftar dernekleri geçtiğimiz gün birlik ve beraberlik sergilemişti Zafer Caddesinde buluşan yüzlerce taraftar, Cumhuriyet Meydanı’na kadar şampiyonluk sloganları atarak yürüyüş gerçekleştirdi. Kırıkkale Belediyesi önünde buluşan taraftarlar, Zafer Caddesinden meşaleler yakarak şampiyonluk sloganları attılar. Cumhuriyet Meydanına kadar, futbolcularla birlikte yürüyen taraftarlar, burada günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

3 PUANI ALAN TARAF BİZ OLALIM

Geçtiğimiz hafta Karman Belediyespor deplasmanından bir puan alan şimşekler, yarın oynayacağı maç öncesi ilk devreye lider olarak girmek istiyor. 24 puanla ikinci sırada bulunan şimşekler, 25 puanı bulunan Akşehirspor karşısında 3 puanı hanesine yazdıran taraf olmak istiyor. Salih Aytaç’ın yöneteceği maçın yardımcı hakem görevini Volkan Altuntaş, Yusuf Susuz ve Burak Kamalak üstlenecek.

ŞEHRİMİZ BİZLERE GÜVENİYOR

Kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden teknik direktör Harun Aydoslu, “İnşallah inanan şehrin, inanan takımı olarak sezon sonunda hedefimiz olan şampiyonluğu yaşamak istiyoruz. Bir üst lige çıkma mücadelesini bizler elimizden geldiğince veriyoruz. Futbolcularımız, takım yönetimimiz şuanda iyi durumda. Gerçekten de şehrimizde inanmışlık ve birlik, beraberlik var. Bu durum bizleri oldukça motive ediyor” dedi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLEN KIRIKKALE

Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan bir puanın kaybını bu hafta kendi sahamızda telafi edeceğiz diyen Aydoslu, “Şuanda lider ile aramızda bir puan var. İlk devrenin son haftasına Pazar günü alacağımız üç puan ile lider konumunda girmek istiyoruz.  Pazar günü bütün Kırıkkale halkını stadyuma bekliyorum. “Kenetlen Kırıkkale” sloganıyla birlik içerisinde bu maçtan üç puanı hanemize yazdıran taraf biz olalım. Bizler şampiyon olacağımıza inanıyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar bu böyle gider” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.