Hayaller başka bahara kaldı

Hayaller başka bahara kaldı
Kırıkkale Büyük Anadoluspor, sezonun son maçında Karşıyaka Spor Kulübü’nü konuk etti. Rakibi karşısında istediğini bulamayan kırmızı lacivertliler, sahadan 4-7’lik mağlubiyet ile bir üst lig

ADETA HÜSRANA UĞRADI 
2021-2022 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve sezonun ikinci yarısında düşüşe geçen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 2. Lige çıkma yolunda umutlarını tamamen sona erdirdi. Başpınar Stadyumu’nda kendi saha ve seyircisi önünde Karşıyaka Spor Kulübü’nü ağırlayan kırmızı lacivertliler, Ağrı deplasmanından aldığı puan kaybını telafi etmek ve Play-Off şansını sürdürmek isterken adeta hüsrana uğradı. 


İLK YARIDA DÖRT GOL 1-3
Maça etkili başlamak isteyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, dakikalar 10'u gösterdiğinde Kerem Pala'nın golüyle meşin yuvarlağı ağlarında gördü. (0-1) Golün etkisini üzerinden atmak isterken sahad rakibe geniş bir alan sağlayan kırmızı lacivertliler, 26'ncı dakikada sahneye çıkan Aykut Çolakoğlu ile 0-2, 38'inci dakikada Abdulkadir Akyıldız'ın golüyle ise skoru 3'e yükseltti. 0-3 İlk yarının bitimine bir dakika kala penaltı kazanan Kırıkkalespor, Yasin Reis’in golüyle  ilk golünü Karşıyaka hanesine yazdırmış oldu. 1-3 İlk yarının uzatma dakikalarında ise Emrah Sürücü yaptığı bir hareket nedeniyle sarı kart gördü. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayarak bu skorla tamamlandı.


İKİNCİ YARIDA ŞOK ETKİSİ 1-4
İkinci yarıya oyuncu değişikleriyle başlayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor'da Doğukan Subaşı'nın yerine Buğra Şahiner, Onur Çakmakcı'nın yerine Osman Emirkan Demir, Emrah Sürücü'nün yerine Serkan Güler, Osman Burak Destan'ın yerine Reha Kurt oyuna giren isim oldu. Oyuncu değişiklerinin hemen ardından ilk yarıdan 4 dakika geçmesiyle birlikte kırmızı lacivertiler Metin Peker'in ayağından dördüncü golü kalesinde gördü, 1-4.


POZİSYONLARI GOLE ÇEVİREMEDİ 
52'nci dakikada sahneye çıkan Uğur Ayhan takımının ikinci golünü atarak aradaki puan farkını ikiye düşürdü, 2-4. Dakikalar 52'yi gösterdiğinde kırmızı lacivertlilerin ataklarını kesmek isteyen Karşıyaka,  oyuncu değişikleri yaparak orta saha hattını kuvvetlendirmiş oldu. Bu dakika itibariyle gol bulma şansını zora sokan Kırıkkale Büyük Anadoluspor birçok yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.


YASİN REİS'TEN 2 PENALTI GOLÜ 
62'nci dakikada Yunus Emre Çabuker, yaptığı bir müdahale nedeniyle maçın karşılaşma hakeminden sarı kart gördü. 73'üncü dakikada atak yakalayan kırmızı lacivertliler Yasin Reis'in penaltı golüyle aradaki puan farkını 1'e düşürdü. 3-4. Dakikalar 85'i gösterdiğinde Karşıyaka oyuncusu Fatih Taşdelen sahneye çıkarak takımının beşinci golünü tabloya yazdıran isim oldu. 3-5. Golün etkisini iki dakikada üzerinden atan Kırıkkalespor, Uğur Ayhan'ın golüyle farkı 1'e düşürdü. 4-5. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru gol aramak isteyen kırmızı lacivertliler, 89'da Mustafa Durgun'un golüyle kalesinde 6'ncı golü gördü. 4-6 . Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise ikinci kez sahneye çıkan Fatih Taşdelen takımının son ve skoru belirleyen golü attı. 4-7. Alınan bu mağlubiyet ile birlikte kırmızı lacivertiler, bir üst lige çıkma yolunda Play-Off umudunu kaybederek sezonu 57 puanda 7’nci sırada tamamladı.


Haber: Ahmet Gökdemir 


627691968c9ee.2.png

6276919689915.1.png

627691979cda7.3.png

6276919843762.4.png

62769198c83aa.5.png

62769199623cd.6.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.