Haluk Levent, Emine Bulut'un kızını görüntülü arayarak yüzünü güldürdü

Haluk Levent, Emine Bulut'un kızını görüntülü arayarak yüzünü güldürdü
Hayırsever şarkıcı Haluk Levent, annesi Emine Bulut'un, babası Fedai Varan tarafından öldürülmesine tanık olan 10 yaşındaki F.B.B. ile telefonda görüntülü konuşarak destek oldu.

Hayırsever şarkıcı Haluk Levent, annesi Emine Bulut'un, babası Fedai Varan tarafından öldürülmesine tanık olan 10 yaşındaki F.B.B. ile telefonda görüntülü konuşarak destek oldu.
 

Annesi Emine Bulut'un, babası Fedai Varan tarafından öldürülmesine tanık olan F.B.B.'ye ilk günden itibaren sahip çıkan Haluk Levent, telefonda görüntülü konuşarak küçük kıza destek oldu. Levent, "B.'nin artık yüzü gülüyor, o bizim kızımız" dedi.

TELEFONDA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTU
Ünlü sanatçı Haluk Levent, annesi gözleri önünde katledilen F.B.B. ile telefonda görüntülü konuşarak, destek oldu. Levent, kendisi ile konuşurken yüzü gülen F.B.B.'nin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak, ilk günden itibaren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile ailenin yanında olduklarını bildirdi.

"HEP GÜLSÜN"
Levent, "Az önce Emine Bulut'un babası ve kardeşleri, Anadolu Halk ve Barış Platformu avukatlarına vekaletname verdiler. Davanın sıkı takipçisi olacağız. Ayrıca B'nin artık yüzü gülüyor. O bizim kızımız. B.'nin fotoğrafını koymakta tereddüt ettim önce. Ama baktım ki her tarafta her yerde onun görüntüleri var ve hep ağlayan hepimizi kahreden görüntüleri. Bu sebeple aileden izin alarak yayınladım. Ben ona 'Yakında yanına gelip şarkı söyleyeceğim' deyince gülümsedi. Hep gülsün!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?
Kırıkkale'de, 18 Ağustos Pazar günü, Menderes Caddesi'ndeki bir kafede, Fedai Baran (43), 4 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut (38) ve kızı F.B.B. ile buluştu.

Fedai Baran ile Emine Bulut, arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut, kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.