Hakim ve Cumhuriyet Savcıları için veda yemeği

Hakim ve Cumhuriyet Savcıları için veda yemeği
Hakim ve Savcılar Kurulu 2019 yılı yaz kararnamesi ile farklı yargı çevrelerine atanan Kırıkkale Adliyesinde görevli Hakim ve Cumhuriyet Savcıları için veda yemeği düzenlendi.

Hakim ve Savcılar Kurulu 2019 yılı yaz kararnamesi ile farklı yargı çevrelerine atanan Kırıkkale Adliyesinde görevli Hakim ve Cumhuriyet Savcıları için veda yemeği düzenlendi.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMA GÖSTERDİLER

Kırıkkale'de ki görev sürelerini tamamlayan hakim ve cumhuriyet savcıları için Kırıkkale MKE havuz restoranda onurlarına veda yemeği düzenlendi. Yemekte açılış konuşmasını yapan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal, tayinleri çıkan hakim ve cumhuriyet savcıları için bir ayara geldiklerini, görev yaptıkları süre içerisinde tüm hakim ve savcıların çok büyük bir özveri ile çalıştıklarına şahit olduğunu belirterek ayrı ayrı teşekkür etti. Akbal yargı reformunun getireceği yeniliklerin de yargı faaliyetlerini hızlandıracağını belirtti. Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Mehmet Ayaz'ın da Kırıkkale Adliyesine idari yönden büyük katkılar sağladığını, özellikle adliyenin yeni hizmet binasına sıkıntı ve her hangi bir kesinti yaşamadan taşınmasında büyük özveri gösterdiğini söyleyen Adalet Komisyonu Başkanı Akbal yeni görevinde Başsavcı Mehmet Ayaz'a başarılar diledi.

HİZMETLERİ ANISINA PLAKET VERİLDİ

Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Mehmet Ayaz'da Kırıkkale'de görev yaptığı süre içerisinde daimi dostluklar edindiğini, Bursa ilinde de bir kardeşleri olduğunu unutmamalarını isteyerek "yaptığımız yargı faaliyetlerinde, soruşturmalarda ve idari yönden yaptığımız çalışmalardan hiç birinden pişmanlık duymuyorum. Adaleti en iyi şekilde tesis etmeye çalıştığımızdan hiç şüphemiz yok" dedi. Yemeğe Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Bursa Cumhuriyet Başsavcı vekilliğine atanan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Garnizon Komutanı Selami Arslan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Kırıkkale Baro Başkan Vekili Av. Fatih Karabük, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Eray Temizkan, İdare Mahkemesi Başkanı Bayram Doğan, hakim ve savcılar ile Kırıkkale Adliye personeli ile Cezaevi müdür ve müdür yardımcıları katıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz'ın Kırıkkale'ye verdiği hizmetlerin anısına plaketini Kırıkkale Valisi Yunus Sezer verirken diğer tayin olan Cumhuriyet Savcıları Vuslat Çakır Yeral, Bayram Kaleli, Hakimler Yasemin Baş, Şeyma Kutlu'ya hizmetlerinin anısına teşekkür plaketi aldılar.    


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.