Hakan Şükrü Kurnaz’dan bir başarı daha 

Hakan Şükrü Kurnaz’dan bir başarı daha 
Aldığı sayısız başarılarla önemli madalyalar toplayan Kırıkkaleli halterci Hakan Şükrü Kurnaz, katıldığı son şampiyonada Avrupa Şampiyonu unvanını elde etti. 

GENÇ BAYANLAR MADALYALARI TOPLADI 
Arnavutluk’un Durres kentinde organize edilen Gençler ve U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nda Milli sporcular 1 altın, 5 gümüş, 2 bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazandı.  Genç Bayanlar 76 kiloda Dilara Uçan silkmede 120 kilo, toplamda da 216 kilo ile iki gümüş madalya kazandı. Aynı Kiloda yarışan Dilara Narin ise koparmada yaptığı 98 kiloluk kaldırışıyla gümüş madalyanın sahibi oldu.

VALİ TEKBIYIKOĞLU’NDAN TEBRİK MESAJI 
Genç Erkekler 96 kiloda yarışan Hakan Şükrü Kurnaz koparmada 157 kiloluk derecesiyle altın madalya, toplamda ise 337 kiloluk derecesiyle bronz madalya kazandı. Aynı kilodaki sporcu Ulaşcan Kurnaz, koparmada 155 kilo ile bronz, silkmede 184 kilo ile gümüş, toplamda elde ettiği 339 kilo ile gümüş madalya ile şampiyonayı tamamladı.  Kırıkkale Valiliği resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “ Arnavutluk 'da düzenlenen  Gençler Avrupa Halter Şampiyonası’nda toplamda 337kg kaldırarak Avrupa Şampiyonu olan evladımız Hakan Şükrü Kurnaz'ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.