Hacılar’da festival

Hacılar’da festival
Hacılar Belediyesi tarafından düzenlenen 1’inci Geleneksel Kültür ve Hasat Festivali Hacılar Cumhuriyet Meydanında düzenlendi.

KARABÖCEK VE YÖRESEL SANATÇILAR

Hacılar Belediye Başkanı olduğu günden itibaren çalışmaları ile taktir toplayan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Geleneksel Kültür ve Hasat Festivalini başlattı. Hacılar Cumhuriyet Meydanında yapılan Kültür ve Hasat Festivalinde Türk Sanat Müziğin Sanatçısı Gülden Karaböcak ve yöresel sanatçılar sahne aldı. Sanatçılar tarafından eğlenen Hacılarlılar, Kültür ve Hasat Festivalinin ilkini gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’ya teşekkür ettiler.

HER YIL DÜZENLENECEK

Hacılarlıların büyük ilgi gösterdiği Kültür ve Hasat Festivalinde Türk Sanat Müziğinin eşsiz sesi Gülden Karaböcek aldığı sahnede Hacılarlılara unutulmaz bir gece yaşatırken, konser sonrası Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu Karaböcak’e plaket verdi. Belediye Başkanı Koyuncu yaptığı kısa konuşmada, “Hacılarımız için her gün gece gündüz çalışıyoruz. Siz değerli hemşerilerimize hizmet etmek bizim için onurdur. Bugün Kültür ve Hasat Festivalinin ilkini gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra geleneksel hale getirerek her yıl düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Hacılar Cumhuriyet Meyanında düzenlenen 1’inci Geleneksel Kültür ve Hasat Festivaline Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP Kırıkkale il Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Tuner alp Tekin, Hacılar Belediyesi merhum Başkanı Memduh Bodur’un kızı Seçil Bodur, birim müdürleri, davetliler ve çok sayıda Hacılarlılar katıldı.

Kaynak: İl Gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.