Hacer Başkaya cinayetinin duruşmasında arbede çıktı

Hacer Başkaya cinayetinin ilk duruşması dün Kırıkkale Adliyesi’nde gerçekleşti. Duruşma sonrası Hacer Başkaya’nın ailesi ile Sezer Başkaya’nın yakınları arasında arbede çıktı. 

MAHKEME 23 MART 2022 TARİHİNE ERTELENDİ
Kırıkkale’de Etiler Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde 6 Haziran 2021 günü meydana gelen olayda, Sezer Başkaya evlerinde tartıştığı eşi Hacer Başkaya’yı 4 yaşındaki çocuğunun yanında 51 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. O günden bu yana tutuklu olarak yargılanan Başkaya, duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile Keskin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan katıldı. Mahkeme heyeti, Sezer Başkaya’nın tutukluluğunun devam etmesine karar vererek, duruşmayı 23 Mart 2022 tarihine erteledi. 

İKİ AİLE ARASINDA ARBEDE ÇIKTI
Hacer Başkaya’nın ailesi ile Sezer Başkaya’nın ailesi de Kırıkkale Adliyesi’ne gelerek, duruşmayı takip etti. Mahkeme çıkışı iki aile arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma bir süre sonra arbedeye dönüştü. Adliyede bulunan polis ekipleri ise aileleri ayırmakta güçlük çekti. İki aile arasında yaşanan arbede anları, cep telefonu kamerasına yansıdı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.