Gümüş'ten Doğan'a tam destek 

Gümüş'ten Doğan'a tam destek 
Gümüş Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Gümüş, 5 Kasım'da gerçekleştirilecek olan Ticaret ve Sanayi Odası Diğer bir aday Ahmet Varlı'ya da başarı dileyen Gümüş, "Maddi ma

MADDİ VE MANEVİ SONUNA KADAR YANINDAYIZ 
Şehirlerarası turizm sektöründe faaliyet gösteren Kırıkkale'nin yerli ve öz firması olan Gümüş Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Gümüş, önümüzdeki hafta yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçiminde aday Emrah Doğan'a tam destek verdi.  Seçimlerde mevcut başkan Ahmet Varlı ile aday Emrah Doğan'a başarılar dilerim. Lakin bu yarışta Emrah Doğan başkanımızın sonuna kadar maddi ve manevi olarak yanında olduğumuzu, seçilebilmesi için var gücümüzle desteklediğimiz tüm kamuoyunun bilmesini isterim" dedi. 

BEYAZ, SAFLIĞIN VE TEMİZLİĞİN SİMGESİDİR 
Doğan'a destek veren Gümüş, açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi, "Yüce Allah'ın izniyle görevine başladığında da vazifesini layıkıyla ve tam bir inanç ile kararlılıkla yapacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine olan inancımız tamdır. Ayrıca Ticaret Odası gibi aktif bileşenli bir kurumun artık taze bir kana, yeni bir yenilikçi, dinamik, girişken, çözüm odaklı ve genç bir yönetime ihtiyacı vardır. Bu düşüncelerle yeni başlangıçların, saflığın, temizliğin ve barışın rengi olan 'Beyaz' pusuladaki hemşerilerimize başarılar dilerim. Seçim sonuçlarının şimdiden memleketimize hayırlı ve bereketli olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.