Güleç: “Amacımız eğitimin kalitesini daha da yükseltmek”

Güleç: “Amacımız eğitimin kalitesini daha da yükseltmek”
ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, Kırıkkale’de eğitimin kalitesini daha üst sıralara yükseltmek için mücadele verdiklerini söyledi.

GÜLEÇ’TEN GAZETEKALE’YE TEŞEKKÜR 
Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir, ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç’e nezaket ziyaretinde bulundular. Eğitim alanında gündeme dair sohbetin yapıldığı ziyarette Güleç, Gazetekale ailesine teşekkür etti. Güleç, Gazetekale’nin Kırıkkale’de basın camiası alanında adeta yeni bir çığır açtığını ve önemli çalışmalara imza attığını söyledi. 

GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ 
Eğitim için elimizden gelen bütün çaba ve gayreti her zaman göstereceğiz diyen Güleç, “1993’te başlayan bir hikayemiz var. ABC kurs ve dershane olarak başladık. Malum süreçte devletimiz okul açın dedi okullarımızı açtık. Kırıkkale’de toplam 9 tane okulumuz var. 11 yıl evvel yine bir öğretmenler gününde arkadaşlarımız Türkiye bayrağını açtılar ve ‘ABC demek Türkiye demek’ dediler. Biz 11 yıl evvel ABC‘de yatırım yaptık. Hamdolsun hizmet etmeye devam edeceğiz, gençlerin gönüllerine dokunmaya devam edeceğiz.” dedi.

ÖĞRENCİLERİ HAYALLERİNE KAVUŞTURUYORUZ 
Eğitimin kalitesini daha da ileriye taşımak amacıyla mücadele verdiklerini vurgulayan Güleç, “Geçmişten bugüne edindiğimiz tecrübemizle öğrencilerimizi hayallerine kavuşturmak amacıyla elimizden geleni yapıyoruz. Kırıkkale’de ve Ankara’da şubemiz var. İleriye yönelik hedeflerimiz inşallah Türkiye genelinde yönelik açılmaktır” şeklinde konuştu. 

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.