Görme Kusurları Akıllı Lens ile Ortadan Kalkıyor

Görme Kusurları Akıllı Lens ile Ortadan Kalkıyor
İnsanların yaşamlarını konforlu şekilde sürdürebilmesi adına görme konusunda sorun yaşamaması son derece önemlidir.

Farklı uzaklıklardan gözlük ya da kontakt lens olmadan rahatlıkla görmeyi sağlayan akıllı lens, çok fazla kişinin hakkındaki araştırmalarını sıklaştırdıkları konulardan bir tanesi olarak biliniyor. Bu operasyonun doğru şekilde gerçekleştirilmesi ile beraber gözdeki görme kusurları başarılı şekilde ortadan kaldırılmış olur.

Akıllı Lens Nedir?

İnsanların gözlerinde, farklı mesafelerdeki nesneleri rahatlıkla görebilmesi adına saydam ve esnek yapıda bir lens vardır. Bakılan mesafeye göre lens şeklini değiştirerek odaklanır. Yaklaşık olarak 40 yaşından itibaren ise kişilerin gözlerinin içindeki lensler sahip oldukları esnekliği yitirmeye başlayacaktır. İlk başlarda bu durum çok ciddi gibi görünmese de ilerleyen zamanlarda artık gözlük ya da kontakt lens olmadan görmek mümkün hale gelmemeye başlar. Dr. Berkant Bozdağ tarafından gerçekleştirilen akıllı lens operasyonu ile beraber ise bu durum için ömür boyu etkili bir çözüm ortaya çıkartılmış olur. Akıllı lens, çeşitli mesafelerden gelecek ışığı farklı odaklardan kırarak ortaya net bir görüşün çıkmasını sağlar. Tamamen kişiye ve görme konusundaki gereksinimlerine göre özel hale getirilebilen akıllı lens ile beraber görmek için kontakt lense ya da gözlüğe artık ihtiyaç duymazlar.

Akıllı Lens Operasyonu Zorlu Mudur?

Göz, son derece hassas bir bölge olmasından dolayı burası ile alakalı yapılacak operasyon konusunda insanların çok dikkatli olmaları gerekiyor. Ve pek çok kişi de bu aşamada geçirecekleri operasyon için ilk aşamada akıllarındaki soru işaretlerini gidermek istiyorlar. Dr. Berkant Bozdağ ile akıllı lens konusunda yapacakları görüşmeler sonucunda da görebilecekleri üzere yaklaşık olarak 10 dakika süren işlem sırasında ya da sonrasında herhangi bir sorun ortaya çıkmaz. Böylelikle de görme konusunda sorun yaşayan kişiler, kısa bir süre içerisinde görme konusunda yaşadıkları sorundan kurtulmayı başarıyorlar. Her iki göz için akıllı lens operasyonu yapılmak istendiğinde, ilk olarak doktor tarafından gerekli ön incelemeler yapılıyor. Gözler operasyon için uygunsa, farklı günlerde olmak üzere iki ayrı gün için operasyon planlaması yapılır. Her iki göz arasındaki operasyon süresi farklı etkenler devreye girerek belirlenir. Tabi ki bu aşamada yalnızca doktorun değil hastanın da istekleri son derece önemlidir. Operasyon zamanı belirlendikten sonra sıra işlemlere geliyor. İnsanların bir kısmı operasyon sonrasında iyileşme süreci için kişinin hastanede kalınması gerektiğini düşünebiliyorlar. Gerçekte ise operasyon için damla anestezi kullanıldığı için hastanede kalma gibi bir durum söz konusu değildir. Operasyon süresi yaklaşık olarak 10 dakika sürmektedir. Son derece konforlu olan operasyon sonrasında ilgili göz bandajla kapatılır ve doktor tarafından belirtilen damla kullanılmaya başlanır. Ertesi günkü kontrol sonrasında doktor tarafından herhangi bir sorun olmadığının belirlenmesi sonucunda ise diğer göz ile alakalı operasyon tarihi belirlenir. FDA onaylı Pro akıllı lensin kullanıldığı operasyonlarda çok kısa bir süre içerisinde iyileşme süreci ile beraber gözlerde istenildiği gibi yüksek oranda görme sağlanır.

Karşı karşıya kaldığı görme kaybını ortadan kaldırmak için etkili bir çözüme ulaşmak isteyenler, akıllı lens operasyonu ile birlikte istedikleri sonuçlara son derece kolay bir şekilde ulaşıyor. Bu konuda en iyi isimlerin başında gelen Dr. Berkant Bozdağ ile iletişime geçmek isteyenler, https://www.berkantbozdag.com üzerinden aradıklarını bulabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.