Gençler için macera adası yapılıyor

Gençler için macera adası yapılıyor
​​​​​​​Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Irmak Köyünde düzenleme çalışmaları devam eden macera adasında incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

ARAMIZDA ENGEL YOK PROJESİ

Vali Yunus Sezer, öğrenciler ve gençler için sosyal dayanışmayı sağlayan ortak kullanım alanı oluşturulacağını ve gençler için macera adası yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Vali Yunus Sezer, Yahşihan ilçesine bağlı Irmak köyünde bulunan ‘İzcilik ve Kamp Merkezi´nde incelemelerde bulundu. Vali Sezer, Irmak Köyü´nde “Aramızda Engel Yok” Projesi kapsamında engelli bireyler başta olmak üzere öğrencilere ve gençlere yönelik olarak rekratif spor alanları, buz pisti, yürüyüş parkurları, tarım eğitim alanları, çömlekçilik, ahşap boyama, el sanatları ve hediyelik eşya materyal üretimi yapılacak alanda incelemelerde bulundu.

KAMP MERKEZİ YENİLECEK

Sezer, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından hibe desteği alan bu proje ile öğrenciler ve gençler için sosyal dayanışmayı sağlayan ortak kullanım alanı oluşturulacağını ve gençler için macera adası yapılacağını, izcilki ve kamp merkezinin yenileceğini söyledi.  Kırıkkale için önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Sezer, bu bölgenin yapılmasıyla birlikte cazibe merkezi haline geleceğini ifade etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.