Genç Parti'ye genç katılım  

Genç Parti'ye genç katılım  
Siyasi parti çalışmalarını hızlandıran Genç Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, yönetimini ve ekibini güçlendiriyor. Bu kapsamda Türkiye Değişim Partisi esi Başkanı Ebubekir Eroğlu ve ekibi Genç Parti’ye geçiş yaptı.

PARTİ ROZETLERİNİ BAŞKAN YILDIZ TAKTI 
Türkiye Değişim Partisi eski Başkanı Ebubekir Eroğlu ve ekibi Genç Parti’ye geçiş yaptı. Birlik ve beraberliğin sergilendiği geçiş töreninde İl Başkanı Duran Yıldız, parti rozetlerini taktı. Yıldız, “Ülkemizin ve partimizin geleceği için her alanda çalışmalarımızı etkin şekilde çalışmalarımızı sergiliyoruz.  Kırıkkale’de her geçen gün büyüyen ailemizle birlikte siyasi parti çalışmalarımıza hız kazandırdık. İnşallah önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan seçimlere çok sıkı şekilde hazırlanıyoruz” dedi.


MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ 
Türkiye’nin ekonomik anlamda zor günlerden geçtiğine değinen Yıldız, “Bu süreç, demokratik hak ve özgürlüklerin yavaş yavaş kısıtlanmaya başladığı bir süreçtir. Çalışanların emeklerinin karşılığını, çiftçimizin ürettiğinin karşılığını alamadığı bir süreçtir. Vatandaşlarımızın her alanda mutlu olması amacıyla üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Partimizin adından da olduğu gibi gençliğimizin enerjisini, memleketimize ve milletimize harcamaya hazırız” şeklinde konuştu. 

Haber: Osman Yılmaz 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.