Gazetekale’den Sümer’e hayırlı olsun ziyareti 

Gazetekale’den Sümer’e hayırlı olsun ziyareti 
Geçtiğimiz günlerde Ticaret Borsası Başkanlığı görevinde güven tazeleyerek 5’inci döneme yeniden başkan seçilen Harun Sümer’e Gazetekale ailesi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI 
Ticaret Borsası Başkanlığı’nda geçtiğimiz haftalarda genel kurul heyecanı yaşandı. Genel kurulda tek aday olan mevcut başkan Harun Sümer, üyelerinin güvenoyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi. 5’inci döneme yeniden başkan seçilen Harun Sümer’e hem başkanlık görevinin hem de yeni binalarının hayırlı olması temennisiyle Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ile Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir, nezaket ziyaretinde bulundu. 

SÜMER: “MÜCADELEMİZ KIRIKKALE İÇİN”
Gazetekale ailesine teşekkür eden Sümer, gazetecilik ve dijital medya alanında yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini dile getirdi. Sümer, bu konuda emeği geçen Gazetekale ailesine teşekkür etti. Yeni binalarının Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Sümer, her zaman Kırıkkale için her alanda mücadele sergilediklerini ve sergilemeye devam edeceklerini dile getirdi. Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, çiftçilerin karşılaştıkları her türlü sorun ve taleplerine çözüm bulmak amacıyla çalışma sergilediklerini söyledi. Sümer, “Ticaret Borsası olarak çiftçilerimizin sorunlarını çözmek bizim başlıca görevimizdir” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.