Gazetekale Gazetesi 1 yaşında!

Gazetekale Gazetesi 1 yaşında!
10 Ocak 2022 tarihinde ilk sayısını çıkaran Gazetekale Gazetesi 1 yaşına girdi. Kırıkkale’de haberciliğe yeni bir anlayış getiren Gazetekale, çıkardığı 12 sayı ile büyük beğeni topladı.

7’DEN 70’E HERKESİN BEĞENİSİNİ TOPLADI
Uzun yıllar boyunca internet haberciliğinde kendini kanıtlamış ve birinciliği kimseye kaptırmamış olan Gazetekale, 10 Ocak 2022 tarihinde basılı yayın hayatına başlamıştı. Basılı yayın hayatında da oldukça başarılı olan Gazetekale Gazetesi, tıpkı internet haberciliğinde olduğu gibi burada da birinci sıraya yerleşmeye başardı. Gazetekale Gazetesi, kaleme aldığı özgün, kaliteli ve cesur haberlerle 7’den 70’e herkesin beğenisi topladı.

BİRÇOK HAYATA DOKUNDU
Siyasetten, iş hayatına, spordan, tarih ve kültüre kadar birçok farklı içeriği bulunduran Gazetekale Gazetesi, geride bıraktığı 1 yıllık süre içerisinde birçok hayata dokunmayı da başardı. Kimi zaman Kırıkkale’nin sorunlarına çözüm arayan Gazetekale, kimi zaman ise yardıma muhtaç ailelerin sesi oldu.

GAZETEKALE, MANEVİ DEĞERLERİ YAŞATTI
Gazetekale Gazetesi’nin dikkat çeken bir diğer içeriği ise ‘Vatana Can Verenler’ oldu. Şehitler Diyarı olarak bilinen Kırıkkale’de her ay bir şehit ailesi ile röportaj yapan Gazetekale, manevi değerleri de yaşatma konusunda oldukça başarılı oldu.

YAHŞİ: “DAHA NİCE BAŞARILI YILLARA”
Gazetekale Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, “Gazetekale Gazetesi 1 yaşında! 2005 yılında DHA’da başladığım gazetecilik mesleğimde iyi veya kötü günler yaşadık. Geldiğimiz noktada hep emeğin, emekçinin, haklının, mazlumun ve adaletin yanında olduk. Rabbimin inayetiyle yaşamış olduğumuz bu kudret, bize çok değer kattı. Hamd olsun. Tek temennimiz vatandaşın terazisinde iyi bir ölçüye sahip olmaktı.  Bu duygu düşüncelerle ‘Gazetecilik’ mesleğini hakkıyla yürüten tüm meslektaşlarımın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.