Futbol turnuvası başladı 

Futbol turnuvası başladı 
Kırıkkale Toç Bir-Sen Şube Başkanlığı kurumlar arası halı saha futbol turnuvası büyük bir katılımla başladı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
Tarım-Orman kurumları arasında düzenlenen halı saha futbol turnuvasına, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Orman İşletme Müdürü Atilla Yılmaz, TMO Başmüdürü Tuncay Akgöl, Milli parklar şube müdürü Bahadır Gürleyik, DSİ şube müdürü Serkan Bostancıoğlu, Memur-sen İl Başkanı Yasin Pekuz, Eğitim Bir-Sen Üniversite başkanı Murat Şahin, Enerji Bir-Sen şube başkanı Mikail Başer, STK il temsilcileri ve Tarım ve Orman çalışanları katıldı.

TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ
Başlama vuruşundan önce konuşan Kırıkkale Tarım ve Orman İl müdürü Sırrı Yılmaz futbolculara; “Centilmence, saygı, sevgi ve hoşgörü içinde bir turnuva olsun, tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. Kırıkkale Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer ise yaptığı açıklamasında "Turnuvamızın startını verdiğimiz bugün turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileriz.” 

KATILANLARI TEBRİK ETTİ 
“Kurumlarımız arasında tanışma, dayanışma ve kurum kültürümüzün yaşatılmasına çok büyük katkılar sağlayan böylesine güzel bir turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyoruz.  Sakatlıkların olmadığı, kaybedenin olmadığı, kazananın dostluk olduğu bir turnuva olmasını temenni ediyor, açılışımıza katılan idarecilerimize, STK temsilcilerimize ve kurum personellerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.