Feci kazada 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı

Feci kazada 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı
Kırıkkale’de meydana gelen feci kazada park halinde olan tıra arkadan çarparak takla atan araçta şoförün annesi ve babası olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü ise tedavi altına alındı.

SAVRULUP BARİYERLERE ÇARPTI
Balışeyh ilçesinde Kırıkkale, Çorum D-200 kara yolunda meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, O.G.D'nin kullandığı 60 ABA 693 plakalı otomobil, Kırıkkale-Çorum kara yolu Kırlangıç köyü yakınlarında, önce emniyet şeridinde duran A.İ.K. idaresindeki 33 AHC 101 plakalı tıra, ardından savrulup bariyerlere çarptı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TIR ARIZALANDIĞI İÇİN EMNİYET ŞERİDİNDEYDİ
Kazada ağır yaralanan sürücü O.G.D., itfaiye ekiplerince sıkıştığı araçtan kurtarılmasının ardından ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık görevlilerince yapılan kontrollerde de şoförün O.G.D.'nin annesi Ayşe ve babası Mustafa Demiröz'ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis merkezine götürülen tır sürücüsünün, aracı arızalandığı için emniyet şeridinde durduğunu öne sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.