EVKUR’a kızan müşteri, cihazı parçaladı!

Elektronik eşya satış mağazası EVKUR’dan ses sistemi alan Turgay Özkoçak, cihazın bozuk olduğu iddiasıyla aylardır garantiden beklediği ürünün yapılmadan geri gönderilmesine tepki gösterdi.

YETKİLİLER BU DURUMA ÇÖZÜM BULMADI!
Turgay Özkoçak isminde bir vatandaş belirli bir süre önce Zafer Caddesi üzerinde taksitli elektronik eşya satışı yapan EVKUR’dan sinema ses sistemi satın aldı. Aldığı ürünün kullanmaya başladıklarında arızalı olduğunu tespit ettiklerini iddia eden Özkoçak, EVKUR yetkilileri ve garanti firmasının durumu çözememesine büyük tepki gösterdi. Cihazı ambalajlı kutusundan çıkararak, video kaydına alan Özkoçak, yetkililerin soruna çözüm bulmaması gerekçesiyle ses sistemini adeta parçalara ayırdı.

BEN ÜÇ AYDIR BU ÜRÜNÜN YAPILMASINI BEKLİYORUM 
Yaşadıklarını video kaydına alarak sosyal medyada paylaşan Özkoçak, durumu şu şekilde anlattı, “Biz bu ürünü gördüğünüz gibi zamanında EVKUR mağazasından aldık. Ürün garantili ürün kutusuyla, köpüğüyle hala duruyor. Bir kaç ay sonra ürün çalışıyor ama sesi gidip geliyor şikâyetinden dolayı buraya getirdik. Dediler ki garantiye gönder. Garantiye gönderdik garanti dedi ki bu kullanıcı hatası. İçindeki ana kart bozulmuş, biz ana kartı bozmuşuz durduğu yerde. Bin lira gibi bir ücret çıktı ve dedik ki tamam o zaman yapmayın.”


TEKRAR KARGO ÜCRETİ ÖDEDİK 
“Bin lira ücret karşılığında cihazın yapılmamasını kabul etik ve bizim ürünümüzü gönderin dedik. Birde tekrar kargo ücreti ödedik. Buraya geldim EVKUR yetkililerine durumu izah ettim dediler ki müşteri bizim veli nimetimiz biz yaptırırız dediler. Alıp götürdüler üç aydır bu ürünü bekliyorum bu ürün tekrar geri geldi. evkur biz bunu yaptıramayız, bu ücreti karşılayamayız demiş. Müşteri memnuniyeti önemli değil demiş. bu ürünü yapmadan geri getirmiş. Bende zaten arkadaşlara söylemiştim. Bu ürün yapılmadan geri gelirse EVKUR un önünde kırarım ben haklıyım demiştim. Bunu da her tarafa atacağım. EVKUR utansın, müşteri değil” dedi.

 

 

 

 

 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.