Esnaf kefalette Cebeci, yeniden güven tazeledi 

Esnaf kefalette Cebeci, yeniden güven tazeledi 
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’nda hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. Kongrede mevcut başkan Osman Cebeci, üyelerinin güvenoyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi.

TEK LİSTE HALİNDE SEÇİME GİDİLDİ 
Esnafların haklarının korunması amacıyla çalışma sergileyen ve Ahilik kültürü anlayışıyla bu geleneği sürdürmeye çalışan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, hafta sonu yeni dönemde başkanını seçmek için sandık başına gitti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, divan başkanları ve yönetimi belirlendi. Kongrenin divan başkanlığını Ankara 2. Bölge Başkan Vekili Ahmet Ayda yaptı. Üyeliklerini ise Halil Yenice ve Emrah Uysaler yaptı. 

ESNAFLARIMIZIN DAİMA YANINDAYIZ 
Kongrede, gündem maddeleri tek tek okunarak üyelerin oylamasına sunulup kabul edildikten sonra başkanlık seçimine geçildi. Tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Osman Cebeci güven tazeleyerek, yeniden Başkanlık görevine seçildi. Kongrede konuşan Cebeci, “Genel kurulun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi esnaf teşkilatımıza ve kooperatifimize yakışan bir genel kurul yaptık. Sizlerin düşünceleri bizim için çok önemlidir. 

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ 
“Kırıkkale esnaf ve sanatkarları her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Sorumluluğumuz var biliyorum. Bu sorumluluk duygusu içerisinde elimizden geleni yapacağız. En iyi şekilde sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Kooperatif üyelerimizin teveccühü ile tekrar başkanlık görevine layık görüldüm. Yönetim kurulu üyelerimizle bu sorumluluğun bilincinde olup üyelerimize hizmet noktasında kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tekrardan tüm katılımcılara ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ
Osman Cebeci, 
Yunus Gümüşsoy, 
Murat Pehlivanlı, 
Orhan İba
Köksal Tonga.
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
Murat Birdal, 
Alper Alpaslan, 
Can Ahmet Uyar, 
Savaş Olpak
Behsat Yerlikya.
DENETİM KURULU ASİL
Adnan Çatalok 
Faruk Işıkten.
DENETİM KURULU YEDEK
Emrah Uysaler
Serdal Ağırman. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.