Emzirme Sütyeni - ribh.com.tr

Emzirme Sütyeni - ribh.com.tr
 Haber Merkezi
Annelik bebeğinizin doğduğu andan itibaren her şeyini düşünmek yedirmek giydirmek her şeyi ile ilgilenmek anlamına gelir. Fakat bu dönemde annenin de rahatı bir o kadar önemlidir.

Özellikle ilk altı ay sürekli emzirme halinde olmakla beraber bazen istediğini giymez giyse de düğme fermuar yaptırmak zorunda kalan anneler harika bir ürün olan emzirme sutyeni ile bu durumlardan kurtulabilir. Peki emzirme sütyeni nedir nasıl kullanılır ve gerçekten konforlu mu?

Annelik bebeğinizin doğduğu andan itibaren her şeyini düşünmek yedirmek giydirmek her şeyi ile ilgilenmek anlamına gelir. Fakat bu dönemde annenin de rahatı bir o kadar önemlidir. Özellikle ilk altı ay sürekli emzirme halinde olmakla beraber bazen istediğini giymez giyse de düğme fermuar yaptırmak zorunda kalan anneler harika bir ürün olan emzirme sutyeni ile bu durumlardan kurtulabilir. Peki emzirme sütyeni nedir nasıl kullanılır ve gerçekten konforlu mu?

Emzirme Sütyenlerinde Renk Seçenekleri

Emzirme sütyeni istediğiniz renk ve bedende bulabilmeniz mümkün klasik sütyen olup ister destekli ister desteksiz şekilde olarak bulunur fakat göğüs ucundaki çıt ile göğsünüzün tamamı olmayacak şekilde sadece bebeğinizin tutabileceği kadar görünmektedir. Fiyatları ile oldukça uygun olan emzirme sütyeni modelleri annelerimize derin bir nefes aldırdı. Yeni doğan bebeklerimiz sürekli emmek ve karnını doyurmak ister. Bu oldukça doğal bir şey olsa da anneler bu konuda oldukça fazla sıkıntı yaşamaktadır.

Bazen toplu ortamlara girince ya da çıkaramayacağı bir elbise kıyafet olduğu zaman normal nbb sütyen kullanmak oldukça zordur. Bu yüzden emzirme sütyenleri bir kurtarıcı gibi hayatımıza girmektedir. Toplu ortamlarda kıyafetinizin emzirmeye uygun olmadığı zamanlarda ya da emzirmek istediğiniz her zaman emzirme sütyeninin ucundaki çıt çıtları açarak sadece çocuğunuzun ağzına sütün geleceği yer açılarak emzirme işlemini yapabilirsiniz. Bu sayede hem siz zorlanmaz hem de çocuğunuzun karnı doymuş olur.

Emzirme Sütyeni Fiyatları Nedir?

Emzirme sütyeni çocuğu olan hanımlar için oldukça önemli ve kurtarıcı bir üründür. İstediğiniz her alanda ve her ne giymiş olsanız bile çocuğunuzu rahatça emzirebilirsiniz. Normal klâsik sütyenlerden olup sadece ucunda çıt olması ve çocuğun sütü alabileceği şekilde açılması oldukça tercih edilmesin nedenleri arasında yer almaktadır. Emzirme sütyeni fiyatları ise sabit bir fiyatta olup genelde tümünün fiyatları aynı olur. Aynı hammaddeden aynı üründen ve aynı modelden olması nedeni ile fiyat farkı söz konusu değildir. Tüm modelleri birbiri ile aynı olup oldukça kullanışlı ve rahat olan emzirme sütyenlerini https://www.ribh.com.tr/emzirme-sutyeni linkinden detaylı bir şekilde inceleyerek bilgi alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.