Emlakçılardan anlamlı karar!

Emlakçılardan anlamlı karar!
Kırıkkale Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ramazan Almaz, “Şehrimizde faaliyet gösteren tüm emlakçılar olarak öncelikle satılık ve kiralık olan ev fiyatlarını yükselten gayrimenkul sahiplerine yardımcı olmayacağız” dedi.

FAHİŞ FİYATLARA TEPKİ 
Kahramanmaraş merkezli toplamda 11 il genelinde meydana gelen depremlerin ardından bölgeden bazı vatandaşların tahliye çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda yapılan göçlerle beraber bazı şehirlerde konut satış ve kira fiyatları olduğundan daha yükseklere çekilerek fahiş fiyatlar oluşturuluyor. 

HERKES SEFERBER OLDU 
Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ramazan Almaz, “Ülkemizde meydana gelen Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın kendi illeri dışında başka illerde ikamet etmeleri zorunda kaldıklarından dolayı Kırıkkale ilimize de Depremden etkilenen 10 ilden gelen misafirlerimizi ağırlamak için tüm vatandaşlarımızın seferber olduğu ve herkesin elinden geleni yapma gayreti içinde olduğu bilinmektedir.”

KOMİSYON ÜCRETİ ALINMAYACAK 
“Bu nedenle Kırıkkale faaliyet gösteren tüm emlakçılar olarak öncelikle satılık ve kiralık olan ev fiyatlarını yükselten gayrimenkul sahiplerine yardımcı olunmayacaktır.  Diğer taraftan da ilimizde faaliyet gösteren tüm Emlakçılar Depremzedelere ev bulup yerleşmelerine yardımcı olacak ve kesinlikle komisyon talebinde bulunmayacaktır.  Kamuoyunun bilgilerine sunulur” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.